Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Bezsenność na tle nerwowym, kaszel i mdłości przy bieganiu

Gość ldm21

Rekomendowane odpowiedzi

Często nie mogę zasnąć, denerwuje się dniem następnym. Wstaje 4 rano, 5 rano jestem tak wystraszona i zdenerwowana ze nie potrafie się ogarnąć (ubrać się, zrobić jedzenie) chodzę po domu i sie trzęsę. Biorę kąpiel (ciepła woda dobrze na mnie wpływa) wychodze do lasu sie przebiec. Zaczyna się kasłanie, odruchy wymiotne, nie potrafie duzo przebiec. Przedwczoraj nie miałam siły nawet isc, miałam ochote połozyc sie na ziemii. biegi sa dobre..jednak zawsze po nich mam odruchy wymiotne (gdbybym miała czym zwrocic do bym zwrociła) Nad swoim ciałem nie panuje. Wdechy i wydechy powolne nie działaja. Nie mam apetytu. na 172 cm waze juz 51 kg. przez cały dzien pije najwyzej maslanke. Pije ja poniewaz miałam problemy z trawieniem (przelewanie, kruczenie zołądka, nadety brzuch, uczucie dyskomfortu) Strach mnie paralizuje.Nie moge juz jesc. Miewam nerwo bóle ( nieprzyjemny scisk nad prawą piersia) Teraz jest 21:53 denerwuje sie ale nie wiem nawet czym, moze tym ze pisze ten list. jest mi zimno Strach przed czym? samo wyjscie z domu, wyjazd na uczelnie, egzaminy, praca, rozmowy z ludzmi, nawet spytanie kogos o rade, wejscie do budynku, w sklepie. Czesto miewam depresje ( czesto z powodu wyglądu, uważam ze nie mam za urodziwej twarzy) Zmieniałam kilka razy szkołe(zawsze byłam sama w klasie, smiano sie ze mnie, miałam problemy z nauka. byc moze dlatego, ze nie dosłysze na prawe ucho,) przy rozmowach powaznych głos mi sie trzesie i chce płakac. Nie lubie gdy ktos sie smieje wydaje mi sie ze smieja sie ze mnie. Najlepiej b7ym uciekła i sie schowała lecz boje sie byc sama. jesl potraficie mi pomoc , piszcie na e-mail. 5 czerwca 2009
Gość janek wisnia

Nie martw sie. wiekszosc ludzi tak ma. porostu zacznij palic ziolo i cwiczyc joge. Prawdopodobnie masz problemy z sercem polegajace na czestoskurczu. Ziolo dobrze wplynie na twoje odczucia swiata a joga usystematyzuje kontrole nad cialem. Napisz czy pomoglo