Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Gość Alina

Rekomendowane odpowiedzi

Często w nocy nawet codziennie budzę się w nocy ze strasznym kołataniem serca.Przeraża mnie to.Śni mi się że leży na mnie tak jakby kołdra ciężka i długa i nie mogę się z podniej wydostać no i zaczynam sie dusić bo brakuje mi powietrza,albo ściany się przesuwają w moim kierunku i mnie zgniatają.Nie wiem co mam zrobić jak pójdę do lekarza to napewno mnie wyśmieje.Czy to może być coś z sercem.Biorę tabletki na spanie ziołowe z melisą ale nic to nie pomaga.Nie wiem co mam zrobić.Tak brakuje mi normalego snu.
jedyne wyjscie to lkardiolog zeby wykluczyc jakies wady serca... albo moze to byc np tylko brak magnezu... tez mialem czasami dziwne uczucie bicia serca bylem u kardiologa i nic nie wyszlo bralem magnez z wit b6 i pije melise i na serio zaczelo pomagac ale najpierw radze isc do kardiologa zeby wykluczyc jakies zmiany sercowe. pozdrawiam
Będę musiała się wybrać tylko że mam tak nienormalnego lekarza rodzinnego że jak go poprosze o skierowanie to powie mi jak zwykle że to napewno nie serce bo jestm za młoda.Ale ryzyk fizyk pójdę może uda mi się go nakłonić.Dziękuję za odpowiedź
jak masz dziwnego lekarza rodzinnego a zle sie czujesz i wiesz ze jest zle to mozna inaczej albo jak w przychodni jest inny lekarz rodzinny to idz do niego na wizyte i powiedz o co chodzi , mozesz sie zglosic na izbe przyjęć jesli jest to bardzo uciazliwe i boisz sie co to moze byc albo mozesz tez isc prywatnie do kardiologa, trzeba zaplacic oczywiscie ale masz duzo szybciej wizyte i nie musisz miec skierowania. pozdrawiam