kasia95 Opublikowano 2 Marca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2024 zgłosiłam się do lekarza rodzinnego z bólami brzucha, po badaniach z kału wyszło, że mam helicobacter pylori. ból brzucha nie jest ciągły, raczej napadowy. cały czas mi się odbija, najbardziej jak mam pusty żołądek. ciągle czuje ucisk w gardłe, jakby gule. dodatkowo pojawiły się kolatania serca, których kardiolog ani lekarz na sorze nie widzą. czy to wszystko mogą dolegliwości związane z tą bakterią? lekarza mam dopiero za tydzień i pewnie wtedy dostane antybiotyk, ale nie wiem czy do tego czasu nie oszaleje przez kołatania serca ... czy ktoś z was też tak miał? Cytuj Odnośnik do komentarza
JaQ Opublikowano 21 Kwietnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2024 Tak masz przepuklinę przełyku / refluks takie mogą być objawy dieta nie najadać się i żyć Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi