Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Stały aparat na zębach a rezonans magnetyczny

agula28

Rekomendowane odpowiedzi

Przed badaniem będzie musiała pani wypełnić formularz i tam będzie trzeba napisać czy coś takiego się ma wtedy lekarz zadecyduje co dalej a jeśli jest pani prywatnie to po prostu na miejscu się skonsultuje z lekarzem....Wiem bo miałam rezonans i przy spodniach miałam metalowe kółeczko i nic się nie działo.....Życzę dużo zdrowia i powodzenia w wynikach.
Zapraszam na forum dyskusyjne o stałych aparatach ortodontycznych: http://www.stalyparat.fora.pl Poruszane są między innymi tematy: - Higiena - problem czy błahostka? - Jaka jest reakcja ludzi na aparat ? - Dykcja - Ligatury, gumki - Koszt jednej wizyty - Dłuższy wyjazd a aparat - Implanty i mikroimplanty w leczeniu!!!??? - Metalowy a estetyczny - Zdjęcie aparatu na kilka dni (ślub) - Jak to jest z tym wyrywaniem przy Damonie ? - Aparat a ciąża - Aparat ortodontyczny a kolczyk w języku - Prawdy i mity o aparatach - Pierwsze wrażenia i pierwsze godziny z aparatem - Zabiegi stomatologiczne w trakcie leczenia ortodontycznego - Aparat mieszany / łączony / kosmetyczno-metalowy - Aparat stały a usta (wielkość, wysychanie, pękanie, zajady) - Antenki przy zamkach / Wyciągi zew. i wew. / Maska twarzowa Dodatkowo: - Przebieg leczenia ortodontycznego - Aktualności / Ciekawostki / Nowości w ortodoncji - Aparatkowa kuchnia - Symulator ligaturowy - Galeria zdjęć - Filmiki * Zakładanie aparatu stałego * Zdejmowanie aparatu stałego * Rozkręcania hyraxa * Wyciągi zewnętrzne * Łańcuszki elastyczne i metalowe * Postępy leczenia - filmowa galeria *nieznanych* Zapraszam do dyskusji!