jarek1 Opublikowano 29 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2009 Mam 39 lat i ustalony termin koronografi. Po przeczytaniu dużej ilości postów troche mam stracha! Ide na ten zabieg do szpitala MCZ w Lubinie jeśli ktoś mógłby udzielić mi jakiś rad lub wskazówek przed zabiegiem np.co wolno a czego sie obawiać to byłbym serdecznie wdźęczny Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Mynia Opublikowano 29 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2009 Witaj.Ja miałam koronarografię w MCZ Lubin 2 lata temu.Super specjaliści i super opieka.Nie warto się bać ani denerwować.Na drugi dzień będziesz w domu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość minia Opublikowano 29 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2009 O tym co trzeba informuje Cie lekarz Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość robuch Opublikowano 29 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2009 Nie czytaj tego, co ludzie tutaj piszą, tylko zwróć się po wyczerpujące informacje do lekarza! Głowa do góry, będzie dobrze - to rutynowy zabieg. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość sikora Opublikowano 10 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2011 Najwięcej informacji , bardzo precyzyjnej,przystępnej,z dużą komunikacją interpersonalną udzielają przemiłe pielęgniarki.Trzeba zaznaczyć ,że haruja tam bardzo ciężko,nawet przy odpowiedniej iości personelu-aktualnie,(jeszcze kiedyś harowały jak *woły* tylko we we dwie na dyżurze-masakra).Jestem stałym pacjentem kardiologii od lat więc widzę co sie tam dzieje.A jeśli chodzi o koronarografię -to nie ma się czego bać.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość sikora Opublikowano 10 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2011 Przepraszam to pomyłka to nie ten szpital.Pomyliło mi się. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi