Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Zawroty głowy, duszności, zatykanie gardła i wysokie ciśnienie a nerwica

Gość ella

Rekomendowane odpowiedzi

Czy moze ktos mi pomodz bo nie wiem dokladnie co mi jest.Juz 4 lata walcze z nerwica jak to moj lekarz nazywa ale cos nie moge w to uwierzyc ze to wlasnie nerwica.Mam straszne zawroty glowy boje sie byc sama w domu duszenie w gardle nie moge dobrze oddychac jak by sie mi gardlo zatykalo i w dodatku jeszcze wysokie cisnienie.Lekarz przypisal mi metoprololsuccinaat na zmniejszenie cisnienia ale jakos nie czuje zeby tabletki dzialaly.Nie wiwm co mam robic rozmowy z psychologiem nie pomagaja mi praktycznie nie wiem z czego mam nerwice.Wiem tylko,ze juz tego nie moge dluzej zniesc boje sie strasznie,ze cos mi sie moze stac. Moze ktos z was mi moze pomodz mieszkam troche daleko od Polski i nie za bardzo wierze tu naszym lekarzom moze ktos z was moze mi cos poradzic. Pozdrowienia Ella.
Ale ja juz bylam u psychologa 2 lata chodzilam 2 razy w tygodniu i na roznych zabiegach i spotkaniach z innymi ludzmi i nic nie pomaga od kilku miesiecy mam wysokie cisnienie i w oczach mi dziwnie boje sie tego strasznie nie potrafie tego opisac jak mi jest jak by wszystko mi migalo przed oczyma ja juz nie daje sobie z tym rady a jak ide do lekarza to slysze ...tylkoto stres wszystko tu kieruja na stres juz mam tego poprostu dosyc
Gość Elżbieta
Proponuję Ci wizytę u bardzo dobrego bioenergoterapeuty. Wiem co pani przeżywa, ponieważ sama byłam w podobnym stanie, bałam się wsiąść do autobusu, bałam się miejsc zatłoczonych, miałam ścisk w gardle, ciągły niepokój i wiele jeszcze innych objawów. Stany lękowe mogą być spowodowane zaburzeniami hormonalnymi lub też brakiem mikroelementów w organiżmie, więc proponuję zrobić dokładne badania (poziom hormonów). Jeśli jesteś zaineresowana dobrym bioenergoterapeutą to proszę o kontakt a ja podam namiary na tą osobę. Bardzo polecam, osoba jest sprawdzona. Pozdrawiam, Elzbieta - 695551035.

Z psychiatrą bym poczekał na twoim miejscu może byc wiele przyczyn twoich dolegliwości moga to byc zaburzeia hormonalne, infekcja, zatrucie itd. Nie słuchaj tych ignorantów niestety jak wielu inych ludzi bedziesz musiala zapewe dosjcdo źródla swoich objawów z pomoca swojego portfela, powodzenia.