serek555 Opublikowano 19 Grudnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2023 witam jestem tu nowy ale do rzeczy mialem zalozone stenty 4 sztuki minelo juz 4 miesiace ale ulegam ciagle panice ze moga mi sie zatkac Cytuj Odnośnik do komentarza
Leszek5_5 Opublikowano 22 Grudnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2023 Panika potrafi paraliżować, wiem po sobie. Racjonalne myślenie słabo wtedy pomaga. Obiektywnie rzecz ujmując, to stenty ratują życie, a ich zapchanie mało prawdopodobne, gdy bierzemy zalecane leki. Słyszałem o zatkaniu stentów, ale u osoby ktora zignorowala zalecenia, a kryzys wystapil po kilku dniach po ich założeniu. Po 4 miesiacach, to juz sie raczej nic nie zapcha. Trzymam kciuki, by panika minęła :) Cytuj Odnośnik do komentarza
serek555 Opublikowano 22 Grudnia 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2023 dzieki potrzeba mi takiego wsparcia Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi