Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Usunięcie rakowiaka z okolicy serca a arytmia i nadciśnienie tętnicze

lylar

Rekomendowane odpowiedzi

Witam!. Moja mama przebywa w szpitalu od 3 tygodni, dopiero teraz zdiagnozowano jej rakowiaka w górnej części płuca tuż za sercem. Dzisiaj terakochirurg powiedział jej że operacja jest możliwa, pomimo że guz umiejscowiony jest tak blisko serca. Obawiam się, że moja mama może nie przeżyć operacji. Ma nadciśnienie od wielu lat, arytmię, wysoką akcję serca. Czy ktoś borykał się może z podobnymi problemami?
jest to stan wyleczalny podtrzymuj mamę na duchu obecna medycyna jest na wysokim poziomie operują serce i wiele osb z z tego wychodzi a guz przy sercu nie jest przeszkodą przy chorej cały czas czuwa kardiolog i anastazjolog i obserwują pracę serca.uwierz ze wszystko będzi dobrze a wiara czyni cuda. nie pozwól mamie czekać bo czas tutaj jest bardzo ważny. zyczę mamie szybkiego powrotu do zdrowia

Witam Ja dwa lata temu mialam usunietego tluszczakomięsaka ze srodka prawej komory, 5x6 cm Po operacji szybko doszlam do siebie po 2 miesiacach smigalam do sklepu zylam sobie fajnie, az do maja, na RM wyszla wznowa z rozsiewem do srodpiersia i watroby,trabektydyna 3 cykle nie dziala :( nie wiem co robic, a jeszcze jedno mialam 49 lat i mialam bardzo malą szanse na przezycie. Pozdrawiam