Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Definytywne wyleczenie z nerwicy

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Kasia olesia

Nerwy w konserwy - to co słyszała od rodziców, zlewali moje złe samopoczucie i problemy i nie umiałam sobie z tym poradzić, pewnie dlatego każda stresująca sytuacja to góra nie do przejścia. Mnie pomaga właśnie wygadanie się, kiedyś pisałam pamiętnik - to też uspokaja, teraz robię psychodrzewo genealogiczne- i z historii rodzinnych dużo rzutuje na nas - ja mam ciągły lęk,że jak mój mąż wychodzi i się spóźnia to umarł, panicznie się tego boję, choć wiem, że to głupie - i znalazłam, że ojej prababci mąż wyszedł i go zabili Niemcy i ona się strasznie całe życie bała, ale do źródła tego lęku doszłam przez medytacje - próbuję znaleźć w sobie ciszę i zadaje sobie pytania i te odpowiedzi dlaczego tak się dzieje przychodzą - nie od razu ale jak już przyjdzie ta właściwa odpowiedz to czuje w ciele, że to prawda, najśmieszniejsze, że moja sistra tez ma to samo i jak zaczęła stosować te medytacje to też jej to wyszło. Polecam wykłady Ewy Zięby Miłek na youtubie, fajne medytacje i sposoby dotarcia do źródeł problemów. Warto też pomyśleć o suplementacji, to też dużo daje.