Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Rekomendowane odpowiedzi

Prywatne Centrum Terapii Uzależnień ;Koninki*: powstało z myślą o osobach borykających się z problemem uzależnień oraz dla ich rodzin. Zajmuje się terapią osób uzależnionych od alkoholu, narkotyków, nikotyny, internetu, hazardu, zakupów, jedzenia. Zespół terapeutyczny naszego ośrodka tworzą osoby, które oprócz profesjonalnego przygotowania do pomagania osobom uzależnionym, posiadają własne doświadczenia związane z uzależnieniem. http://www.terapie.net.pl
Gość Paskwilska

Ja się dowiedziałam o dość innej klinice - Wiosenna w Krakowie. Poradnia terapii uzależnień. Byłam u nich osobiście z problemem alkoholowym. Więc mogę trochę powiedzieć. Przyjęli mnie dość szybko, jako że prywatna poradnia. Terapeutka bardzo sympatyczna, cierpliwa, wyrozumiała i powiedziałabym bardzo ciepła kobieta. Miałam z nią 4 spotkania, podczas których zdiagnozowała mnie dokładnie i skierowała na terapie. Akurat ze mną nie było tak źle abym musiała udać się do jakiegoś ośrodka ponieważ sama zdawałam sobie że muszę się leczyć, a jak wiadomo to pierwszy krok każdego nałogowca. Miałam terapię indywidualną co jakiś czas, podczas której sprawdzane były moje postępy. Bardzo dobra i skuteczna poradnia. Cud że na takich specjalistów trafiłam. www.centrumterapiiwiosenna.pl

Gość Marian52

Ośrodek Wiosenna jest bardzo dobrym ośrodkiem terapii uzależnień. Byłem w Ściejowicach u nich około miesiąca i leczyłem się z alkoholizmu. Muszę przyznać, że nawet mi się tam podobało, gdyby nie fakt z czym pojechałem. Ale muszę powiedzieć, że podejście do uzależnionych mają niecodziennie w dobrym sensie. Indywidualnie, terapię genialne dobrane dla każdego, oraz również terapie grupowe, dzięki czemu można poznać inne osoby, innych problemy oraz zrozumieć siebie samego. www.osrodekwiosenna.pl