Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Bóle w klatce piersiowej i nierówne bicie serca

tom0078

Rekomendowane odpowiedzi

Jestem teraz w uk nie znam za dobrze języka byłem kilka razy w szpitalu z powodu bóli z lewej str klatki czuję jak mi nierówno bije serce czami to mam tak mocne uderzenie az wpadam w panike i wtedy serce mi wali jak młot miałem juz o 2 lata temu ale jakos przeszło boję się panicznie ze zejde na drugi świat nie wiem gdzie pójść w polsce zrobili mi usg , echo , miałem zawroty głowy to tez zrobili mi zapominiałem jak to badanie sie nazywa ale to było prześwietlenie głowy , prześwietlenie klatki piersiowej badania moczu , krwi i nic nie wykazało powiedzieli mi ze jestem zdrów a ja nie moglem nieraz wstać z łóżka . teraz znów się zaczeło duszności nierówne bicie serca, robi mi się gorąco, czasami pobolewa mnie brzuch , w głowie mi się kręci jak bym był pijany , czytałem na internecie ze to moze być niewydolność serca czy to możliwe? lekarze myślą ze ja świruje oddam wszystko tylko żeby to juz sie skończyło proszę wszystkich o pomoc .jakie leki moge kupić bez recepty w uk moze ktos wie , znacie moze jakiegoś kardiloga w moim mieście northampton dodam jeszcze ze byłem z tym u psychiatry przepisał mi doxsepin i pomógł mi na 2 tyg potem pomalutku sie odzywały te bule a z póżniejszym czasem przeszło do dziś :(:(:(:(:((:(:(:(:(:(:(:( moze mam nerwicę albo coś przez nerwicę mozna mieć kołatania serca nierówne bicie itp ??
witaj. Miewam podobne objawy co Ty. Od dwóch lat walczę z lękiem co niby jest przyczyną tego co się u mnie dzieje. Też mam że serce bije mi normalnie a za chwile tak jakby mocniej mi uderzyło. Mam 25 lat wciąż wydaje mi się że coś mi dolega. Chodziłam 10 miesięcy na psychoterapię . Pomogło ale problem znów powrócił. Zastanawiam się znowu iść do psychiatry? Przykre to jest bardzo uciążliwe a zwłaszcza gdy większość ludzi nie rozumie tego. Pozdrawiam