Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Drżenie mięśni rak i nóg, ból głowy i uczucie gorąca w głowie

Rekomendowane odpowiedzi

Cześć! Mam 23 lata i od pewnego czasu nie wiem co się ze mną dzieje... Niby wszystko na codzień jest normalnie, ale zdażają się takie dni, że mięśnie rąk i nóg dziwnie mi drgają i nie potrafię za nic nad tym zapanować. Poza tym boli mnie głowa, a co najdziwniejsze na jej czubku odczuwam dziwne *gorąco*, jakby od środka...Zauważyłam, że nad drżeniami w ogóle nie mogę zapanować:( im więcej się staram to zatrzymać, tym bardziej drżenie się pogłębia. A uczucie gorąca trzyma się dzień lub dwa ( więcej nie) i mija - aby za jakiś czas wrócić znowu! Nie wiem co to jest, ale coraz częściej mi się to zdarza:( Jeśli ktoś ma lub miał coś podobnego proszę piszcie.... Pozdrawiam!
Księżniczko a może ty masz chorobe niespokojnych nóg ja to mami strasznie mnie to wkurza bo siedze patrze w telewizor i zaczynam poruszac nogą i nie moge nad tym zapanować i musze nią ruszać Wtedy wstaje troche pochodze i to u mnie powoli mija Nie byłam u lekarza tylko czytałam o tej chorobie a ty idż może to ty masz nie wiem czy są na to leki ale spróbuj pozdr
Księżniczko,oceń czy poniższe objawy coś Ci mówią;zawroty głowy,ostre napadowe kurcze w rękach i nogach,drgania mięśniowe,głuche czucie powierzchi rąk,żółtawy kolor twarzy,blady język,tętno jest cienkie i napięte,szczękościsk,nieostre widzenie.Są to wg medycyny chińskiej symptomy wskazujące na niedobór krwi w wątrobie.