Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Gula w gardle, zawroty głowy, kołatanie serca i ból brzucha a nerwica

bingo19

Rekomendowane odpowiedzi

Hej musze komus sie wygadac od jakiegos czasu lekarze mowia mi ze mam nerwice zaczeło sie od guli w gardle straszne zawroty głowy kołatanie serca bol brzucha plecow drganie powiek dretwienie konczyn wyniki badan ok sece ok kłatka piersiowa ok krew ok ostatnio zrobiłam nawet tomografie głowy i tez ok moj problem jest taki ze ciagle mysle o smierci o chorobach teraz mam pytanie czy w nerwicy mozna miec powiekszone wezły chłonne i goraczke strasznie sie boje ze mam ziarnice i ze umre mam coreczke prosze was o pomoc
Szczerze Ci powiem ze mam idealny problem , myslenie o chorobach Mnie nie opuszcza , ciezko z tym zyc wiem. Teraz bede mial troszke badan , rowniez wezly chlonne nie daja Mi spokoju , goraczka rowniez. Niemam pojecia czy nerwica ma cos wspolnego z wezlami , wydaje Mi sie ze raczej nie. Ale jesli sciska Cie w gardle to prawdopodobnie to jest objaw nerwicy , gdy sie denerwujesz sciska Cie w gardle i myslisz ze to rak albo cos innego , tez to mam / mialem. Wydaje Mi sie ze dobrze by bylo gdybys sie udal do jakiegos lekarza. Pozdrawiam.