Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Przedłużenie erekcji

Rekomendowane odpowiedzi

Masturbacja tak Ogolnie to zauwazyłem, że ogólnie drugi stosunek jest dłużsyz. Problem jest w tym,ze nie jest to dla mnie tak przyjemne jak pierwszy stosunek. Nie odczuwam tutaj takiej satysfakcji jak za pierwszym razem. Moja partnerka rowniez nie za bardzo lub i jak wstrzymuję stosunek. Denerwuje ją to i jednak wolałaby abym tego nie robił. Ja również nie jestem w stanie tak wstrzymywać bez konca. O chusteczkach ine słysząłem. Co to takiego?

Sam tak mam, że jeszcze szybciej dochodzę z laską niż nawet sam ( szczególnie jak robimy to przy włączonym świetle, wtdy jestem o wiele bardziej podniecony hehe). NIc fajnego generalnie, szczególnie jak się włozy i od razu tryska, ale znalazłem swojej sposoby na to;
masturbacja przed stosunkiem, drugi raz jest już dłuższy
myslę o czymś innym
i oc wipes ( jak nie zapomnę) . 

Nie wiem szczerze powiedziawszy. Sam zamawiałem przez internet i taka opcja zamawiania o wiele bardziej mi pasuje niż kupowanie stacjonarnie. Nikt nie wie co kupuje, jakie mam problemy a jednak kupowanie czegoś takiego o czymś świadczy. Wpisz sobie oc wipes w google i wyskoczy Ci spora lista sklepów w których to dostaniesz