Jakkar Opublikowano 21 Września 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2023 Szukam sposobu na przedłużenie erekcji. Co pomaga? Cytuj Odnośnik do komentarza
starma Opublikowano 25 Września 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2023 Próbowałeś może masturbacji przed stosunkiem myślenia o czymś innym podczas stosunku ewentualnie przerywania go na chwilę chusteczek orgasm control Cytuj Odnośnik do komentarza
Jakkar Opublikowano 25 Września 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2023 Masturbacja tak Ogolnie to zauwazyłem, że ogólnie drugi stosunek jest dłużsyz. Problem jest w tym,ze nie jest to dla mnie tak przyjemne jak pierwszy stosunek. Nie odczuwam tutaj takiej satysfakcji jak za pierwszym razem. Moja partnerka rowniez nie za bardzo lub i jak wstrzymuję stosunek. Denerwuje ją to i jednak wolałaby abym tego nie robił. Ja również nie jestem w stanie tak wstrzymywać bez konca. O chusteczkach ine słysząłem. Co to takiego? Cytuj Odnośnik do komentarza
starma Opublikowano 25 Września 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2023 Bo nie ma ich w sklepach, nie są tak popularne jak prezerwatywy i z tego co widziałem to można je zamówić jedynie internetowo, jednak moim zdaniem jest to wygodniejsze rozwiązanie niż prezerwatywa lateksowa. Chusteczka taka nasączona jest substancją znieczulającą penisa oraz dzięki temu członek w trakcie stosunku nie jest tak pobudliwy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Jakkar Opublikowano 25 Września 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2023 A czy przypadkiem nie znieczulą mnie tak ze nie będe nic czuł? Niestety ale guma czasami uciska tak mocno, ze członek opada. Cytuj Odnośnik do komentarza
starma Opublikowano 25 Września 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2023 Na początek możesz zastosować pól chusteczki, ale myle, ze nie będzie tutaj takiego problemu. Cytuj Odnośnik do komentarza
kolek31 Opublikowano 23 Listopada 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2024 tabletki Stud Pills na to bez dwóch zdań. Bierzesz przed stosunkiem i jedziesz ostro aż do zatarcia. Cytuj Odnośnik do komentarza
romansiuda Opublikowano 9 Grudnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2024 no rzeczywiście dobre te pigułki Cytuj Odnośnik do komentarza
mckzieba Opublikowano 14 Kwietnia 2025 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2025 Sam tak mam, że jeszcze szybciej dochodzę z laską niż nawet sam ( szczególnie jak robimy to przy włączonym świetle, wtdy jestem o wiele bardziej podniecony hehe). NIc fajnego generalnie, szczególnie jak się włozy i od razu tryska, ale znalazłem swojej sposoby na to; masturbacja przed stosunkiem, drugi raz jest już dłuższy myslę o czymś innym i oc wipes ( jak nie zapomnę) . Cytuj Odnośnik do komentarza
Jamja Opublikowano 30 Kwietnia 2025 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2025 Można je stosować razem z guma? Cytuj Odnośnik do komentarza
mckzieba Opublikowano 2 Maja 2025 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2025 Pewnie, ze tak. Tylko na początku smarujesz sobie penisa chusteczką ( albo dziewczyna jeśli chcecie aby to była taka gra wstepna). Odczekasz te 10 minut, możesz się wtedy zresztą zająć lasą. Potem guma i możecie robić to o wiele, wiele dłuzej. Cytuj Odnośnik do komentarza
Jamja Opublikowano 7 Maja 2025 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2025 No dobra ale mozna te chustecki gdzieś kupić stacjonarnie? Cytuj Odnośnik do komentarza
mckzieba Opublikowano 8 Maja 2025 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2025 Nie wiem szczerze powiedziawszy. Sam zamawiałem przez internet i taka opcja zamawiania o wiele bardziej mi pasuje niż kupowanie stacjonarnie. Nikt nie wie co kupuje, jakie mam problemy a jednak kupowanie czegoś takiego o czymś świadczy. Wpisz sobie oc wipes w google i wyskoczy Ci spora lista sklepów w których to dostaniesz Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi