Gość PAWEŁ Opublikowano 11 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2009 witam serdecznie,sam nie wiem co mam robić mój syn ma ring naczyniowy to znaczy że tętnica podobojczykowa prawa przymyka powoli przełyk i mówią mi że najlepszym wyjściem jest tętnice obciąć i zaślepić,tak się robi rączka nie będzie miała tętna i będzie zimniejsza ale będzie ok.proszę was o pomoc czy nie można tej tętnicy przełożyć,przedłużyć ?proszę o szybką pomoc, czy może gdzieś takie rzeczy robią, Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość figunia Opublikowano 6 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2011 Witam!15 lipca 2011r miałam wstawiany by-pas lewej tętnicy podobojczykowej.Chirurg naczyniowiec powiedziała mi że albo poddam się operacji albo za jakiś czas trzeba będzie rękę amputować.Na razie jeszcze trochę kiepsko się czuję bo dostałam krwotoku i dostawałam krew ale mam nadzieję że warto było. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi