Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Drętwienie, tiki i biegunka

Gość Cancerius

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Cancerius
Witam wszystkich, piszę tu ponieważ czekam na badanie ale jednakże dla własnego spokoju chciałbym nieco rozwiac swoje watpilowsci...otóż od marca zaczeło mi drętwieć kolano nie mogłem go zginać, następnie występowały silne tiki palca stopy po lewej stronie(tak jak kolano), ogólnie po pewnym czasie zaczeła mi drętwieć lewa strona, teraz przestała mam to tylko gdy czuje zdenerwowanie...kolano też już moge zginać, mam tiki nerwowe twarzy,czasami takie prądy mnie przechodzą, dodam że od około roku mam ciągłe biegunki .Dziwne jest to że jak ide do lekarza to tych objawów nie ma...dopiero w domu jak o tym myśle dużo...miałem jedno badanie eeg doktor rzekł że mam wyniki przeciętne , fale ostre rozsiane, Drętwienie nie przeszkadza w niczym gram dużo w piłke jeżdże na rolkach chodze do szkoły, w nocy zaciskam bardzo mocno szczęke(to nie jest kontrolowane), rano od tego scisku nie moge nic mówić dopiero po czasie, miałem wrażenie że coraz gorzej widze...teraz znów jest wporządku...pare dni jest super(jak o tym nie myśle, może troche tików jest), a potem zaczyna przeżywać że mam raka, lub inną straszną chorobe, już przerabiałem BSE,stwardnienie rozsiane,plasawice huuntingtona ,zakrzepice...jak byłem młodszy byłem w szpitalu na ból głowy(4 lata temu) miałem robioną tomografie itp-wszystko ok i kazali do psychologa a ja olałem... Czy to może być na tle nerwowym? Czy moge mieć coś z mózgiem...dziękuje za odpowiedzi i pozdrawiam...