Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Piekący ból w okolicach serca a nerwica

Rekomendowane odpowiedzi

Mam 20 lat i dosc dlugi zestaw chorob za soba.Zazwyczaj nie przewlekle i szybko zapominane.Ostatnio daje mi we znaki piekacy bol w okolicach serca ,wystepuja towarzyszaco spore trudnosci z oddychaniem ,zawroty glowy ,pulsujacy bol krtani,potyliczne bole glowy.Dodatkowo wspomne ze jestem po wrzodach, ktore mialam w wieku lat 18 ,narazie mam tylko brzuszek wyscielany bliznami z tego co wiem i wysoki poziom helikobakterii ktory jest wlasnie u mnie leczony.Jestem osoba dosc nerwowa ze wzgledu na styl zycia studia dzienne i praca na pelen etat.Czesto miewam dnie kiedy od bolu glowy nie mam sily ruszyc sie z lozka,to wszystko mnie paralizuje.Chcialabym wiedziec czy to moze byc nerwica?i co w przypadku jezeli moze byc to nerwica powinnam zrobic? pozdrawiam
witam, to prawdopodobnie nerwica lekowa...utworzyla sie ona po Twoich chorobach, psychika nie wytrzymala tego, ale pocieszyc Cie moge ze to czesty przypadek...ale nie przejmuj się wyjdziesz z tego, idz do psychiatry przepisze Ci jakies leki, porozmawiaj z nim o wczesniejszych chorobach. Ale bardzo dobrze ze sie uczysz i pracujesz, zalecam jak najczestsze zajmowanie mózgu jakimis zajęciami. Ale pierwsze co to odwiedz psychiatre:) Powodzenia