Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Wysokie ciśnienie i tętno, uczucie ciężkości w mostku po amfetaminie

Gość wegita

Rekomendowane odpowiedzi

Dobra rada, nigdy nie mow nigdy i Ty ktory krytykujesz nie wiesz czy kiedys w zyciu nie wyluzujesz sie za bardzo i nie sprobujesz czegos podobnego bo nie tacy silni sie zapierali, a wódka i towarzystwo = dziwne pomysly:) wiec jak gosc zdaje sobie sprawe ze swojego problemu to szacun dla niego i cwicz silna wole bo w temacie gragow jest bardzo slaba:) tez kiedys sprobowalem i nie zaluje bo fajnie jest przez chwile a pozniej gorzej niz po wiadrze wódy:) nie polecam nawet z czystej ciekawosci bo tez mialem przyjaciela ktory potrzebowal pomocy psychologa a nie kardiologa. A z nałogow najbardziej lubie sex z dziewczynami:))))

Jak juz musisz zarzucic to zalatw sobie z dobrego zrodla a nie od ziutka z dworca bo mozesz szkielko trafic albo jakis zracy syf do kibla trafic i niezdazysz porzadnie banknota rozwinac a juz usiadziesz. I najwazniejsze - nie bierz sam bo przynajmniej moze kumpel bedzie mial sile wykonac nyrke na 112 bo znam takich ktorzy juz nie mieli sily cegly dzwignac :) pozdrowienia z odwyku:)

Jak ktoś wie to niech mi odpowie jaki puls i ciśnienie jest po anfie .nie biorę ale od pewnego czasu nie wiem co sie ze mną dzieje non stop mam wyostrzony obraz kolory bardziej żywe .od jakichś 2 lat rozeszliśmy się z żoną poznałem dziewuchę w górach i przeprowadziłem się tam .ostatnio chodzę jak nakręcony ,boję sie czy to jej stara mi czegoś do żarcia nie dosypuje ,żebych zapierd... kole chałpy .dziwi mnie to bo jej starzy wkoło wpierd.... cytryny.

Gość juulia

Czesc to troche dziwne czy jestes pewien ze nie masz zadnej nerwicy.czasami powiekszone żrenice tiki oczu to objawy tej choroby-ale dlaczego dzieci są nadpobudliwe-dziwne.ja ci proponuje zrób tak;nic u nich nie jedz ani nie pij ;zobaczysz w tedy jak sie bedziesz czuł .napisz czy nie masz jakis klopoty z nerwami pozdrawiam julka

Gość juulia

Czesc trochę dziś sobie poczytałam -poradnik medyczny ,nie chce wysuwac glupich hipotez ani nikogo oczerniac ,twoje objawy moga byc objawem jakiegoś zatrucia np lekami nasercowymi - naparstnica -widzenie podwojne ,widzenie barwne,leki psychoenergizizujace-leki pobudzajace dzialania psychotropowe i atropina dziala silnie na osrodkowy uklad nerwowy objawy-suchosc w ustach;nadpobudliwosc.zatrucia to temat ocean ,objawy tez .pozdrawiam julka

Nie możliwe że cie nie wzięli. Nie mogli cie zostawić. To chodzi o zycie. Moze to nie była feta tylko jakiś przestrzelony towar jakich teraz nie malo na rynku. U nas mowia na to shizka czy omam wszystko przestrzelome jakimis psychotropami. Najgorsze sa zjazdy. Masz wtedy straszne shizy omamy masakra jakas. Niszczy psychę. Kolega nawet po zazyciu fety podcial sobie tetnice bo uroil sobie ze policja po niego jedzie i zywcem go nie wezmą.

W dniu 7.05.2009 o 16:35, Gość wegita napisał:

anetas-Jeżeli chodzi o to czy ci zal takich ludzi czy nie mnie to w ogóle nie obchodzi jedynie prosiłem o pomoc która dotyczyła mojego problemy a nie osobisty pogląd na ten temat od tego są specjalne fora Pozdro

Dobrze prawisz młodzieńcze. Ja przez 17 lat zazywalam amfetamine, zawsze i alkohol byl w użytku, ale ostatnie 3 lata pilam dzień w dzień, gdy próbowałam skonczyc, nie moglam juz przestac o wlasnych silach. Dziś jestem osobą wolną od wszelkich zniewolen. Ciesze sie dobrym zdrowiem, choc moje cialo zmienilo sie bezpowrotnie, od 2 lat ucze sie zaakceptować te zmiany. Chciałam powiedziec, ze jest szansa dla WSZYSTKICH by sie uwolnic ze szpon nałogów i wszystkich emocjonalnych zranien w tym czasie nabywanych zazwyczaj przez własną głupotę. JEZUS jest ratunkiem, dal mi nowe życie kiedy w agonalnym stanie sie znajdowalam, On zawolal mnie po imieniu. Wiem, wiem jak to brzmi, religijny belkot, odwiesilo jej się po drachach. Otoz nie 🙂 jeśli ktos czyta ten post i chcialbys sie przekonac, bo moze to Twoja ostatnia deska ratunku w tym momencie, moze jesteś w miejscu w ktorym i Ja bylam, to uczucie beznadziejnosci gdy wydaje Ci sie, ze nie masz juz nic wiecej do stracenia, bo nawet i nadzieja juz umarła, a powiadają, ze ostatnia umiera-Ja wtedy zyskalam wszystko. Pozdrawiam Cie kimkolwiek jestes. Nazywam sie Tamara Janczewska, znajdziesz mnie na fb jesli bylbys zainteresowany moją historią - napisz do mnie : )

W dniu 6.05.2009 o 22:10, anetas napisał:

A jakiej pomocy oczekujesz?Ludzie na tym forum walcza o zdrowie a ty sobie je lekcewazysz.Wzioles sam nikt cie nie zmuszal.Chyba sobie z nas kpisz bo inaczej bys nie pisal o narkotykach ze je zazywasz tym bardziej ze w popszednich watkach pisales o problemach z sercem.Mogles sie zastanowic wczesniej i wybrac albo zdrowie albo amfa!Takich jak ty i alkocholikow wcale mi nie zal!

Tacy jak ty nie powinni mieć dostępu do darmowej służby zdrowia Zobaczymy jak 112 nie wyśle karetki bo się sama połamałaś🙃Alkoholizm piszemy "h" Ludzie którzy mieli ambicję nauczyć się ortografii mogą z przyczyn losowych być w tak beznadziejnej sytuacji że byś nie wytrzymała na trzeźwo 1 sekundy Jeśli chodzi o osoby młode to czesto jesteśmy ciekawi świata  To forum powstało właśnie dla takich jak on by każdy bez względu na przyczyny jego dolegliwości mógł liczyć na pomoc