grazka48 Opublikowano 4 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2009 Mam pytanie czy przy astmie oskrzelowej mogę brać lek obniżający ciśnienie beto 50 zk. na astmę zażywam serevent dysk ,flixotide dysk i atrovent n .,do tej pory brałam metocard ale ze względu na dodatkowe skurcze (holter),kardiolog zmienił mi lek na beto 50 zk.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza
kamil88 Opublikowano 24 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2009 Mój syn ma astme. W Sanatorium Kubalonka Istebna miał przeprowadzane zabiegi inhalacyjne z zabłockiej mgiełki solankowej jodowo-bromowej .Lekarz zalecił kontynuację zabiegów w domu ,a dodatkowo zacząłem nawilżaczem nawilżać pomieszczenie synowi w czasie snu. Efekty są zdumiewające .Synowi już od ok. roku odstawił lekarz wszelkie wziewy. Okazało się ,że produkty naturalne o których już zapominamy są rewelacyjne.Gdyby nie pobyt syna w Sanatorium pewnie lekarzowi nie przyszło by do głowy aby zaproponować przeprowadzać w domu najprostszy zabieg. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi