Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Rehabilitacja po bypassach kończyn dolnych

agoosiaa

Rekomendowane odpowiedzi

Nie doradzę Ci zbyt wiele, natomiast mogę opisać przypadek mojego ojca. Miał by-passy założone w jednej nodze. Niestety od tego czasu ma większe kłopoty niz miał przed. Noga strasznie go boli, nie może zbyt długo chodzić. Operację miał 3 lata temu, niestety lekarze twierdzą że jest ok. A ojciec cierpi.
Gość malgorzata.k.
nie pisalas jak mama przeszla operacje ,nie moglam wczesniej nic ci w tej sprawie doradzic,poniewaz dopiero od 02-06-2009r jestem czylelniczka forum a wiem naprawde bardzo duzo w kwestii miazdzycy konczyn dolnych. moj tata przechodzil kilka operacji by-passow,az po amputacje najpierw jednej nogi a po kilku latach drugiej. przez cale lata tej paskudnej choroby caly czas bylam przy nim. jezeli chcesz sie czegos konkretnego dowiedziec to sie odezwij.
Gość Agnieszka12345

Witaj . przeczytałam o tym ze Twój rodzic miał amputacje ... i by passy... moj tato jest po amputacji lewej nogi i czeka na by passy . CZy to poważna operacja? jak długo leży sie w szpitalu ? dlaczego aputowali drugą noge ? czy dostał protezy ? z poważaniem agnieszka

Gość Marek z Wrocławia

bajpasy kończyn dolnych nie straszę o ile jest konieczna i nie ma wyjścia bo ja nie miałem innego wyjścia choroba nabierała tempa skutki bul prawej nogi od miesięcy noc jest nie przespana nie wiem sam co zrobić ale odpowiadam na pytanie nim podejmiesz decyzję zastanów się to nie są żarty Marek z Wrocławia