Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Katar z krwią przy przeziębieniu

Gość magdalena

Rekomendowane odpowiedzi

Hej! może ktoś z was wie czy to jakieś objawy. W tamtym roku na wiosnę mocno *zachorowałam* jak to przypuszczała jedna z lekarek i przepisała mi wtedy m.in. antybiotyk, który nie pomagał, i przez prawie 4 tygognie miałam chrypę i katar, niekiety kaszel, Kilka dni przed egzaminami miałam gorączkę 39C- do prawie 40C i mozna chrypę- do tego stopnia że ledwo nic nie mówiłam- można powiedzieć, że jako tako dopiero przeszło mi jak (posłuchałam jednego z wykładowców) i odstawiłam leki i wziełam zertek, później od czasu do czasu towarzyszył mi kaszel -głównie jak chodziłam w górach i na działce- tu głównie katar. Od tamtej pory dość często łapie przeziębienia (jak nigdy dotąd!) i często czuję się osłabiona, teraz od kilku dni znowu mam przeziębienie i do tego dziś pojawił mi się - jak w temacie- katar z krwią, czy coś takiego jest czymś z czym powinno się iść do lekarza? Niestety do służby zdrowia nie mam szczęścia i trawiają mi sie lekarki (chyba te najgorsze) które przepisują naprawdę bardzo silne leki, często takie które wyszły już z użycia i masę antybiotyków, dlatego staram się je omijać szerokim łukiem...