starma Opublikowano 12 Czerwca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2023 Mam z tym spory problem. Jakie znacie obecnie najlepsze środki na przedwczesny wytrysk? Cytuj Odnośnik do komentarza
starma Opublikowano 20 Czerwca 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2023 Same tabletki są dobre ale trzeba trochę poczekać na ich działanie bo jeśli oczekujesz działania od razu to trochę się zawiedziesz. . Po 2 tygodniach dopiero efekt, ogólnie najlepiej łaczyć z żelem albo z chusteczkami. . Nie wiem na jakiej zasadzie to działa ale działa i w sumie to najważniejsze. Ogolnie najlepiej opyla się kupowac cały zestaw albo poczekać na promocje bo tak to jest trochę drogawo. Cytuj Odnośnik do komentarza
starma Opublikowano 20 Czerwca 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2023 Ja również do niedawna bardzo szybko kończyłem . Nad środkiem zacząłem się zastanawiać jak moja partnerka powiedziała ze jej nie zaspokajam i że żaden inny partner nie kończył tak szybko. ... tabletki biorę regularnie od jakiegoś czasu i naprawdę czas stosunku się wydłuża ale liczy się tutaj regularność. Jak nie bierzesz regularnie to nie licz na dobre dzałanie. Z tamtą partnerką już nie jestem ale mam inną i ona twierdzi, ze jest idealnie. Cytuj Odnośnik do komentarza
kolek31 Opublikowano 23 Listopada 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2024 Jedyny skuteczny sposób to tabletki Stud Pills 💪 Cytuj Odnośnik do komentarza
romansiuda Opublikowano 9 Grudnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2024 dokładnie Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi