Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Seks a nerwica

karolina22

Rekomendowane odpowiedzi

Witam. Mam na imie Karolina. Chciałabym dowiedzieć się czy odkąd walczycie z nerwicą zmieniło się u Was coś w sprawach sexualnych. Sex nigdy nie stanowił dla mnie problemu. Podniecenie dopadało mnie po jednym dotyku mojego partnera. Mogłam robić to w każdym miejscu o każdej porze a Odkąd choruje na nerwice wiele się zmieniło. Sam dotyk nie sprawia już mi tyle radości co kiedyś. Biore leki od 2-ch lat risset velafax, zmieniły mi się płyny TAM.. które nie smakują dla mojego partnera. Ja zawsze lubiłam sex a teraz nie jestem w stanie się podniecić. Wiecznie jest u mnie sucho. Przepraszam za dosłowność ale już nie idzie z tym wytrzymać. Czy wy też tak macie ? Macie z tym problem ?. Ogólnie mam ochote na sex ale czuje jakąś blokade nie wiem w czym tkwi problem że nie odczuwam już z tego takiej przyjemności jak kiedyś. Co robić? Jak jest u Was?
Hej. To moze byc skutek uboczny tych lekow. Ja tez lecze sie na nerwice i biore leki zauwazylem tez ze moja erekcja jest slabsza,przedwczesny wytrysk. Lekarz mowil mi ze ogolnie osoby ktore maja nerwice moga tez miec podobne problemy. Mysle ze w miare odstawiania Twojego leku te problemy mina. Pozdrawiam.
Ja proponuje abys rozwiazala przyczyne problemu zamiast leczyc skutki .A problem tkwi w dziecinstwie to co przezylas jako mala dziewczyna nie zostalo oczyszczone z emocji (przepracowane) i teraz na poziomie podswiadomym daje o sobie znac. Proponuje abyc udala sie na hipnoterapie w regresji wieku mozna wrocic podswiadomie do tych chwil ktore byly przykre i rozladowac nadmiar napiecia emocjonalnego co przyniesie uwolnienie od problemu przeszlosci . NIe dawaj sobie wmowic ze potrzebny jest dlugi okres aby to wyleczyc bo tak nie jest jako Terapeuta moge Ci powiedziec ze mam wiele udokumentowanych przypadkow wyleczenia calkowitego z nerwicy po zaledwie kilku wizytach . Poprostu otworz sie na nowe i nie ograniczaj sie do medycyny ktora i tak w wielu przypadkach rozklada rece a przede wszystkim zalecza tymczasowo tylko skutki , a nie przyczyny problemu ,napedzajac koncernom farmaceutycznym milionowe zyski. Chociaz to nie znaczy ze jest zla ,dzieki bogu pomaga w wielu przypadkach chirurdzy stomatolodzy dzieki bogu czesc tej machiny pienieznej jest dobra . , chodzi o to aby sie nia nie ograniczac . Zycze powodzenia Medycyna Naturalna
mysle że MedNat ma racje otwórz sie na inne sposoby leczenia,istnieje medycyna naturalna,akunktura,homeopatia,tz medycyna niekonwencjonalna która istnieje kilku tysięcy lat i która usuwa przyczyne choroby a nie skutki,naprawde polecam,to działa,sam sie lecze u takiego lekarza i uwierz ta medycyna czyni cuda,jesteś za mloda zeby brac takie lekarstwa,one niszczą twój organizm twoja osobowośc,zabierają ci młodość,tego typu leczeenie lepiej pozostawiś na nagłe wypadki i na pózniejsze lata,ale nie w tym wieku,znajdz w internecie homeopatia,poczytaj na forum który lekarz jest dobry a jak nie bedziesz pewna napisz do mnie i dam ci namiary na mojego lekarza,który chociarz przez telefon poradzi co zrobić od czego zacząć.
Cze ,mama na imię Agata. Na początku nerwicy lekowej miałam taki sam problem z Sexem.wtedy leczyłam się różnymi lekami na depresje na uspokojenie..ale dopiero gdy uwierzyłam w siebie odstawiłam leki biorę jedynie rzadko na serce to poczułam że żyję i Te problemy znikły . Po prostu nauczyłam się walczyć z ta chorobom a z Sexem jest jak dawniej ;-) pozdrawiam,Zdrowia Życzę!