Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Szybkie męczenie się i zadyszka, chrapanie i kichanie

Gość fijanka

Rekomendowane odpowiedzi

Witam.Chcialaby poznac oinie a moze sugestie... Opowiem...Moja mama zmarla na raka pluc.Pamietam jak wygladaly poczatkowe (choc dla chorby koncowe)objawy.Dzis po 8 latach, mimo mze mam 35 lat ( mama miala 62)zauwazam podobne symptomy.Najpierw przez 5 tyg. nie dalam sie wyleczyc z zapalenia pluc, 3 x zieniano mi antybiotyk...dalej nie spie, dalej *chrycham*po nocach, dalej spie na siedzaco. Mam dzieci. Male dzieci. Po poscieleniu lozek musze usiasc bo mam taka zadyszke jak po maratonie.Nie moge chodzic po mieszaniu gadajac przez tel, bo = maratonska zadyszka. Po wejsciu do domu ( pierwsze pietro) = maratn. Wiecznie ( choc ostatno cieplo) lodowate dlonie i stopy.Bol nog taki ja w ciazy - cale noce masowan lub tony magnezu z wiadomymi skutkami ubocznymi w toalecie. Wiem na co to wszystko moze wskazywac. Że skorupiaczka w sobie nosze, ale.... Nie mam w sobie sil zeby isc do internisty i mu opowidac o .... Prosze o pomoc. Prosze mi powiedziec jakie badaia (rtg duzy obrazek to wiem) moge zrobic zeby cokolwiek wykazalo za pierwszym razem. Co zlecac? We krwi limfocyty czy co? gdzie wykaze ze jest zyjatko?.......jak mi nigdzie nie wyjdzie ze skorupiak jest ze mna - bede szukac dalej....ale kazda inn choroba jest niczym przy tej. Chce zeby moje 3-5 latki mialy szanse pamietac mame.