Gość mrx Opublikowano 19 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2009 Witam! Prosze mnie powiedziec, czy mam sie czym martwic: EF-58,5% lekkie krazenie hiperkinetyczne reszta w normie. Mam 20 lat. Holter wyszedl dobrze - tylko 6 przedwczesnych pobudzen nadkomorowych i tachykardia (pewnie przez papierosy i stres - mam nerwice) Prosze o jakies porady. Jak zwiekszyc EF? Bo chyba jest troche ponizej normy... Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Porada Opublikowano 19 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2009 Tragedia.idz do lekarza!i wiecej pal itp Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość mrx Opublikowano 19 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2009 dzieki :) Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Teresa Opublikowano 20 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2009 to nie jest tragedia,nie słuchaj porady- ona lub on wszystkim takie rady daje i wmawia ,że długo ie wyzyją lub sa chorzy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Porada Opublikowano 20 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2009 Nie wmawiam tylko pisze prawde a ze tu same ciecie bez mozgow to nie lubia prawdy Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi