Gość Małgosia Opublikowano 18 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2009 Jestem w 6 miesiącu ciąży i serce mi wali, czasem dochodzi do 130 uderzeń na minutę, miałam robionego holtera.Czy takie objawy ciąży? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Anula Opublikowano 18 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2009 Podobno tachykardia w ciązy to norma... Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Małgosia Opublikowano 19 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2009 A ja sie boję, ze od tego przy porodzie mogę umrzeć!!!!!!!podobno takie przypadki się zdarzają!!!!Czy to napewno nie ejst niebezpieczne? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Kiepska sprawa Opublikowano 19 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2009 Na pewno jest niebezpieczne.Tylko ciekawe gdzie byś chciała iść na skrobankę? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Małgosia Opublikowano 20 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2009 Porado, więc co ja mam zrobić? Cytuj Odnośnik do komentarza
karpiczek69 Opublikowano 20 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2009 witaj Małgosiu chyba może być ciśnienie,ja co prawda urodziłam 17 lat temu i też miałam podobne ciśnienie,chcę zaznaczyć że w ciąży dużo przytyłam więc to też mogło być przyczyną sporego ciśnienia,na twoim miejscu poszłabym do lekarza prowadzącego,i zapytała o cisnienie.A co do (kiepskiej sprawy to nie martw się nim bo dla mnie przepraszam za wyrażenie ale to IDIOTA w tamtym roku też na forum pisał ludziom takie rzeczy że dziwię się że go nikt nie zablokował).Życzę powodzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość MAłgosia Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Porado!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość angela Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2009 dziewczyny ja rodzylam 24 lata temu terz lekarze radzili ciaze usunac bo nieprzezyje mialam silne kolatania serca urodzilam zdrowa i madra curke jest na studijach bardzo uzdolniona wlada piecioma jezykami biegle.Rodzilam naturalnie gdy bylam w 8 miesiacu ciazy to te kolatania serca unormowalysie bo zaczelo bic serduszko dziecka i mi pomagalo a przy dziszejszej medeycinie niema obaw prosze niemordujcie dzieci one wam wynagrodza i bog pomoze,a ja po tylu latach nadal mam kolatania serrca i jeszcze doszla choroba rak piersi.Przeszlam 4 operacije i jeszcze zyje WOLA BOSKA nieznamy przyszlosci niestety. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Małgosia Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2009 a Porada co na to? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość MAłgosia Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Porado- jesteś lekrzem poradź mi coś? Cytuj Odnośnik do komentarza
sigma Opublikowano 4 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2009 Witaj, każde kołatania w ciąży należy sprawdzić. U mnie też to się zaczęło ok.5-6 miesiąca ciśnienia, tj. tachykardie i skoki ciśnienia. Okazało się, że od urodzenia (swojego) cierpię na AVNRT (11 lat leczono mnie na astmę). Holter niczego nie wykazał, ani zwykłe EKG. Radziłabym skonsultować się z dobrym kardiologiem. Z moim schorzeniem można rodzić tylko przez CC, poród dołem mógłby się skończyć niewesoło. Pamiętaj o tym, że każde schorzenie jest inne i wymaga innego podejścia do sprawy. Życzę spokojnej końcówki ciąży i pomyślnego rozwiązania! Sama mam 2 letnią, zdrową jak rybka córkę, więc głowa do góry!! Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi