Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Ból głowy i bóle uciskowe w skroniach

Rekomendowane odpowiedzi

Witam serdecznie, martwi mnie mój stan zdrowia i proszę o pomoc w identyfikacji ponieważ konfrontacja z lekarzem nie przynosi skutku jakieś 3 lata temu pojawił się u mnie ból głowy (jakby uciskowy) chodziłem z tym do lekarza i skonczylo się lekami antydepresyjnymi. ból chyba zmalał ale na jakiś czas po czym powrócił i inny lekarz dał mi znowu antydepresanty Mysłałem ze to przyczyna stresu i musze uciekac z tamtej pracy i tak zrobilem Rzuciłem prace i założyłem własną firme którą prowadze od półtora roku ostatnio jestem wyczerpany i fizycznie i psychicznie Objawy jakie wystepuja u mnie np dzisiaj to: -pieczenie oczu -ból kakru no i głowy oczywisce z lewej strony - dretwienie szczęki -ucisk za uszami -ucisk w gardle -osłabienie w nogach -ból ucha lewego -ogólne wyczerpanie -czasmi mrowienie na głowie -brak motywacji do wysiłku intelektualnego -nudności Czy wiecie co to może być? proszę o pomoc
mnie bóle męczą od dwóch lat .. ale chyba nie potrafie Tobie pomóc bo sobie nie potrafie. Biore antydepresanty a ból nieustępuje. Jestem już tym wszystkim zmęczona i wyczerpana. Kłade sie z bólem głowy wstaje z bólem głowy .. i wiem że przez moje nerwy spieprzylam sobie życie.