Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Rekomendowane odpowiedzi

Witaj.Jesli trafisz do Zabrza to sa tu sami najlepsi fachowcy.Radzilabym zarejstrowac sie w klinice przyszpitalnej(baraki).Na konsultacje nie czeka sie dlugo.Tam tez wykonuja echo serca.Jesli jest konieczne kieruja na echo przezprzelykowe.Jesli zadzwonisz na kardiologie to powiedza Ci gdzie mozesz i za ile wykonac echo.Ja polecalabym pana doktora kardiochirurga Romana Przybylskiego ale nie wiem czy przyjmuje prywatnie.Jesli trafisz do kliniki to napewno znajdziesz sie w najleprzych rekach.W SCCS jest weryfikacja i dostaja sie tylko najlepsi.Pozdrawiam.
Bardzo dziekuje za tak szybka odpowiedz. Zaraz sprobuje wyszukac w internecie, czy dr Przybylski przyjmuje prywatnie i robi echo, bo chce je jeszcze w tym tygodniu zrobic. Sprobuje tez tak jak piszesz zadzwonic na kardiologie - czy masz na mysli przychodnie czy wydzial? dziekuje i pozdrawiam
wlasnie dzwonilam do przychodni kardiochirurgii w zabrzu i niestety pani w rejestracji nie wiedziala czy pan doktor przyjmuje prywatnie. powiedziano mi jednak, ze lekarz ten i tak nie wykonuje echa serca, bo jest kardiochirurgiem. jak to jest - czy zaden kardiochirurg nie wykonuje echa serca, nawet prywatnie? prosze o pomoc bo nie wiem co mam w koncu robic i do kogo isc.
Mozesz napisac z kad jestes bo bardzo ci zalezy na Zabrzu.Mysle ze pewnie tak jest ze kardiochirurg nie wykonuje echa bo on operuje po wszystkich szczegolowych badaniach.Jesli napiszesz z kad jestes to moze bede mogla dac ci jakies namiary,akorat lecze sie w Zabrzu.Napisz jeszcze dlaczego potrzebujesz echo bo jesli jest to wada wrodzona to leczyc trzeba na kardiologi dzieciencej.Pozdrawiam.
jestem ze slaskiego i wszyscy mowia, ze w zabrzu sa najlepsi specjalisci. na serce lecze sie juz dlugo min. na (od niedawna utrwalone) migotanie przesdionkow i niewydolnosc serca i w ostatnim badaniu stwierdzono po raz pierwszy niedomykalnosc zastawki i namawiaja mnie na operacje wlasnie w zabrzu. u mnie niestety nie wytlumaczyli mi dokladnie co i jak, bo lekarze sa bardzo zajeci i maja malo czasu. dlatego zalezy mi by isc prywatnie do specjalisty z zabrza, ktory na co dzien ma do czynienia z takimi przypadkami. zalezy mi na lekarzu z doswiadczeniem i z sercem. z tego co wiem to wada chyba nie jest wrodzona, bo ja po raz pierwszy dopiero niedawno stwierdzono a ja lecze sie na serce juz dlugo. no i niestety pomimo, ze sie tak dlugo lecze to jest coraz gorzej. jezeli masz namiary na jakas prywatna przychodnie lub prywatny gabinet, w ktorym przyjmuje ktos z zabrza i gdzie moglabym zrobi ukg to bardzo prosze napisz mi. a moze masz jeszcze jakies inne rady, co do tego gdzie mam sie udac... dziekuje i pozdrawiam
Ja pierwsze echo robilam prywatnie w Zabrzu na Sienkiewicza ale jak trafilam do przychodni przyszpitalnej SCCS to oni i tak chcieli miec swoje badania.Mysle ze najleprze byloby abys przyjechal do Zabrza i zarejstrowal sie w przychodni na konsultacje.Dlatego pisze ze na konsultacje ze jesli bedziesz nalegal to jest mozliwosc ze przyjma cie w ten sam dzien(jesli bedziesz rano)albo na drugi dzien.Telefonow niestety nie odbieraja a jak juz odbiora to czlowieka zbyja.Przychodnia znajduje sie w barakach i nie daj zeby cie wyslali do willi!Lekarze ktorzy przyjmuja w przychodni to bardzo dobrzy specjalisci pracujacy w szpitalu.Jest tam Pani Doktor Anna(niestety nie pamietam nazwiska)ona wykonuje echo.Wiem ze napewno robia prywatnie w szpitalu bo kiedys dzwonilam i cena byla 100 zl.ale potem trzeba zkontaktowac z lekarzem.Po co jednak placic jesli w badaniu wyjdzie to samo co z funduszu.Mysle ze jesli dostaniesz sie do przychodni to wszystko potoczy sie blyskawicznie.Jesli bedzie potrzeba to zaraz poleca cie innemu lekarzowi tak jak mnie.w tydzien wiedzialam co mi jest.W barakach lecza sie ludzie ktorzy juz lezeli w szpitalu,przyjezdzaja z calej Polski a to juz mowi samo za siebie.Pozdrawiam.

Witam, czy moze ktos pomoc i znalezc prywatny gabinet kardiochirurga Romana Przybylskiego lub innego dobrego kardiochirurga pracujacego w Śląskim Centrum Chorób Serca w Zabrzu. Informacje prosze podac na forum lub przeslac na adres:ssonia_82@interia.pl Dziekuje za pomoc.

Pan doktor Przybylski prawdopodobnie nie ma prywatnego gabinetu bo jest chirurgiem. Powiem jednak że można się z nim spotkać osobiście w szpitalu.Miałam z nim rozmowę.W tamtym czasie przyjmował w przychodni w barakach ale to chyba byli pacjenci przez niego operowani, teraz ta przychodnia jest przeniesiona do nowego szpitala.Mnie z doktorem umówiła pani psycholog pracująca w SCCS.Poczekałam na niego pod salą operacyjną i kiedy skończył wziął mnie i męża na rozmowę do swojego gabinetu.Myślę że jeśli pacjent przed operacją ma taką potrzebę to pan doktor z nim porozmawia.