Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Omdlenie, drętwienie nogi i niemożność zgięcia kolana

Gość Pilkażo komputerowie

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Pilkażo komputerowie
Witam serdecznie, piszę do was by w pewnym stopniu rozwiać swoje wątpliwości...otóż pewnego dnia po długim przebywaniu na komputerze wstając zasłabłem, towarzyszyło temu drętwienie lewej nogi tzn. w miejscu pod kolanem, mrowienia nie minęły, postanowiłem iść do lekarza w obawie o zakrzepicy, lekarz dał leki przeciwzakrzepowe,poszedłem do innego-ten zalecił masarz i maśc na nogę, gdy bylem u innego lekarza ten stwierdzi bym brał magnez.Każdy mowi co innego,Dodam że teraz minęło od tego 44dni i praktycznie jest tak samo moje objawy to : -czasami nie moge zgiąć do końca lewego kolana, czasami moge nie wiem od czego to zależy,czuje wtedy takie rozsadzanie pod kolanem,pojawiają się ruchy dwóch palców u nogi takie tiki. -niekiedy silny ból w okolicach krzyża, -ból boków -skórcze szczególnie lewej nogi -ból występuje w okolicach zwieracza -ból pleców Dodam że od 13 roku życia na przemian gram w piłkę nożną lub siedzę na komputerze nieraz po 12 godzin,zawsze sie garbie,,,taką mam postawe...ostatnio był miesiąc przez który niemal bez przerwy leżałem na lewym boku bo siedziałem na laptopie(dla odmiany w nocy) Neurolog rzekł że żadnych niepokojących rzeczy nie widzi wszystkie odruchy itp są wporządku, niedługo mam EEG i wizyte u ortopedy...boje się że to coś poważnego, co o tym myślicie??Pozdrawiam...