Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Problem ze słabą erekcją

Rekomendowane odpowiedzi

witam. mam wielka prosbe do was forumowiczow abyscie doradzili mi co mam zakupic by pozbyc sie z problemu erekcji... probowalem wielu srodkow, ale wszystko na nic... jestem facetem w wieku 24 lat i mysle, ze nie jest to wiek na takie problemy... Myslalem ze sie to pojawia jak sie ma ok 50 czy 60 lat a nie tak jak teraz. Moze byc sildenafil, moga byc jakies inne srodki byle pomoglo!

Cóż, może pojawić się w każdym wieku. Tego za bardzo nie da się przeskoczyć.
Ale skoro są pewne możliwosci związane z medycyną które umożliwiają odwleczenie tego co nieuchronne - to dlaczego by z tego nie skorzystać? A mówię tutaj zarówno o niebieskiej tabletce, jak i innych możlwościach z tym związanych. Np suplementacja typu man power, braveran i inne jak penis complete czy cum on.

Zapoznaj się ze składem. Nie ma w nim niczego co mogłoby powodować uzależnienie.

Jest wiele skutecznych leków bez recepty i ludzie je biorą bo pomagają.

Przeziębienia czy innych schorzeń nie leczysz przecież od razu antybiotykami. Stosuje się je wtedy gdy inne leki przestają pomagać. Podobnie jest z środkami na erekcję. Skład, cenę oraz inne przydatne informacje znajdziesz bez problemu w sieci."

W dniu 13.03.2023 o 10:12, mckzieba napisał(a):

witam. mam wielka prosbe do was forumowiczow abyscie doradzili mi co mam zakupic by pozbyc sie z problemu erekcji... probowalem wielu srodkow, ale wszystko na nic... jestem facetem w wieku 24 lat i mysle, ze nie jest to wiek na takie problemy... Myslalem ze sie to pojawia jak sie ma ok 50 czy 60 lat a nie tak jak teraz. Moze byc sildenafil, moga byc jakies inne srodki byle pomoglo!

Cześć, jeśli problem z erekcją pojawia się w tak młodym wieku, to trzeba też szukać przyczyny. Czy jesteś narażony na stres, czy nadużywasz alkoholu, czy leczysz się w coś i przyjmujesz leki? Kiedy pojawia się problem z erekcją? Czy tylko w momencie, kiedy jesteś z partnerką/ partnerem, czy też np. przy masturbacji?  Spróbuj podczas seksu innych pozycji, albo dłuższą grę wstępną w postaci seksu francuskiego. Czy np. bardzo często się onanizowałeś i tylko w ten sposób mogłeś wylądować napięcie, a kiedy pojawia się możliwość seksu z partnerką/ partnerem, to pojawia się problem? Tabletki dostępne w aptece są jakimś rozwiązaniem, ale najpierw powinieneś udać się do seksuologa, aby znalazł przyczyny Twojego problemu. 
życzę Ci twardego konara.