Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Przedwczesny wytrysk

Rekomendowane odpowiedzi

Niestety żadnego lekarza Ci nie polece . Jednak mam kilka propozycji:
prezerwatywa z prążkami
odpowiednie kółeczka na penisa, które zmniejszają dopływ krwi
prezerwatywa ze środkiem
oc wipes - są to chusteczki, które wmasowujesz w penisa 0( zawierają w sobie płyn , ktory wpływa na lekkie znieczulenie penisa).
ewentualnie tabletki ( dobre są orgasm control).
Czy probowałeś tego wszystkiego?

Nie wiem czy już zdecydowałeś się na wizytę u lekarza czy nie, ale tak jak osoba powyżej mogę CI polecić chusteczki na penisa oc wipes. Drobny zakup, a działanie naprawdę świetne U mnie sytuacja wcześniej była dośc patowa ponieważ bez gumy konczyłem w kilka ruchów. Z kolei w gumie penis opadał. Oc wipes jest o wiele wygodniejsze. Poza tym u nas jest to taka niby gra wstepna. Kobieta przed seksem wmasowuje mi to w penisa.

Bedziesz mógł. Taka chusteczka nie dziala długo, zawiera niewielką ilośc środka znieczulającego. Tak wieć bedziesz również czuł penisa podczas stosunku ale bedziesz mógł dłuzej.
Jesli chodzi o tabletki to trzeba poczekać mniej wiecej miesiąc (to również zależy od osoby bo na jedną zadziała to szybciej, inna musi poczekać trochę dłużej).