Kingese Opublikowano 10 Marca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2023 Co może pomóc na przedwczesny wytrysk? Czy macie informacje o metodach farmakologicznych? Cytuj Odnośnik do komentarza
mckzieba Opublikowano 13 Marca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2023 Niestety żadnego lekarza Ci nie polece . Jednak mam kilka propozycji: prezerwatywa z prążkami odpowiednie kółeczka na penisa, które zmniejszają dopływ krwi prezerwatywa ze środkiem oc wipes - są to chusteczki, które wmasowujesz w penisa 0( zawierają w sobie płyn , ktory wpływa na lekkie znieczulenie penisa). ewentualnie tabletki ( dobre są orgasm control). Czy probowałeś tego wszystkiego? Cytuj Odnośnik do komentarza
Kingese Opublikowano 13 Marca 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2023 Dziękuje za odpowiedz nie próbowałem postaram wypróbować Chciałbym się jeszcze zapytać jak użyje środki znieczulające będę mógł drugi raz po chwili odpoczynku jak wygląda sprawa tabletek jak długo musiałbym zażywać była poprawa Cytuj Odnośnik do komentarza
Jakkar Opublikowano 14 Marca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2023 Nie wiem czy już zdecydowałeś się na wizytę u lekarza czy nie, ale tak jak osoba powyżej mogę CI polecić chusteczki na penisa oc wipes. Drobny zakup, a działanie naprawdę świetne U mnie sytuacja wcześniej była dośc patowa ponieważ bez gumy konczyłem w kilka ruchów. Z kolei w gumie penis opadał. Oc wipes jest o wiele wygodniejsze. Poza tym u nas jest to taka niby gra wstepna. Kobieta przed seksem wmasowuje mi to w penisa. Cytuj Odnośnik do komentarza
karpaty Opublikowano 15 Marca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2023 Gdzie to jest do kupienia? Cytuj Odnośnik do komentarza
starma Opublikowano 16 Marca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2023 Bedziesz mógł. Taka chusteczka nie dziala długo, zawiera niewielką ilośc środka znieczulającego. Tak wieć bedziesz również czuł penisa podczas stosunku ale bedziesz mógł dłuzej. Jesli chodzi o tabletki to trzeba poczekać mniej wiecej miesiąc (to również zależy od osoby bo na jedną zadziała to szybciej, inna musi poczekać trochę dłużej). Cytuj Odnośnik do komentarza
mckzieba Opublikowano 17 Marca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2023 oc wpies można kupić np w intymnosc pl Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi