Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Naturalne środki na ukojenie nerwów

Gość Tomek

Rekomendowane odpowiedzi

Witam ! Jestem strasznie nerwowym człowiekiem obgryzam paznokcie , gdy sie zdenerwuje odrazu serce mi wali rece mi sie trzepią... nerwy są ta silne ze niepotrafie sie wyluzowac :( caly czas jestem tak jakby zdenerwowany... (caly sie trzese ..zawsze bylem nerwowy ale ostatnio mialem pewne problemy przez duższy czas ktore strasznie stargaly mi nerwy... znacie moze jakies srodki uspokajajace ktore pozwola mi sie wyluzowac nerwy przejda ? cos do ssania lub jakies naturalne preparaty ? bardzo prosze o pomoc...
Gość Agniesia21------
Kochani,pomozcie mi!!!! Naprawde się o siebie boje. Mam takie objawy jak,potliwosc rak(taki zimny pot mi je oblewa),boli mnie glowa,cierpnie mi lewa reka ,nogi mam jak z waty zawsze mysle ze to zawal bo mi do tego wszystkiego klatke piersiowa rozwala.Na jutro umowilam sie an holter bo sie boje o moje serduszko.Juz dwa razy wyladowalam w szpitalu,pierwszy raz prawie rok temu ,wlasnie z wyzej wymienionymi objawami zawiezli mnie do szpitala.w szpitalu porobili mi wszystkiebadanie i nic nie wyszlo,serduszko ok,cisanienie ksiazkowe,enzymy sercowe ok anstepny raz byl w wigilie 2008 ,sama siadlam do auta i zawiazlam sie do szpitala znow z tym objawami-wydaje mi sie wtedy ,ze to jzu koniec ze mna,znow padnaia wyszly ok ale lekarz stwierdzil,ze ja mam jakis refluks zolodka(PARANOJA) .czesto tak mam i nie wiem co ja mam robic,jestem nerwowa ,mam 21 lat.Jeszce myslalam,ze to jest z braku magnezu,wiec sobiem kupilam i jdlam 2 tabletki dziennie,od wczoraj juz nie jem bo moze przesadzilam z magnezem ale dlatego zaczelam jesc ten magnem bo pol roku temu pilam duzo piwa i kawy.Moze ja sobie to wszystko wmawiam,ale z drugiej strony jak sobie mozna wmawiac takie okropne rzeczy,glowa mi peka,rece i nogi cierpna,chce mi sie zaraz wymiotowac i cala chodze jak *wibrator*.i tak mi sie wydaje jak by mnie cos tak powyrzej serca uciskalo.5652872-prosze jak ktos bedzie tak dobry i napisze mi czy mial tak kiedys ,takie objawy i co z tym robic.Z gory dziekuje!!!POZDRAWIAM WSZYSTKICH!!!
Milocardin silnie uspokaja zarówno serce jak i cały układ, takie kropelki dosyć silne z tym że nie można po nich prowadzić auta bo jakoś tam wpływa na koncentrację ja co prawda tego nie czuję ale to może dlatego że biorę mniejszą porcję tego leku no i nie jestem na sto procent pewna czy tego nie przepisuje tylko lekarz, chyba bez recepty nie można kupić ale to się trzeba upewnić. http://www.przychodnia.pl/el/leki.php3?lek=1445
choruję od 11 lat!Miałam 26 kiedy to nagle zachorowałam!Mam OLBRZYMIE DOŚWIADCZENIE z lekami psychotropowymi!Wyzdrowiałam przed 3laty kiedy,zaszłam w ciążę,a róznica miedzy dziećmi duża-15 i 11 lat!!! nie wierzyłam,że będę kiedyś zdrowa!!! Ale...ale...od ponad tygonia znowu nawrót choroby!!! Znowu leki!Ale mnie to nie przeraża,bo leczę się by się nie męczyć iżyc dla dzieci!!!!1 Na marginesie-nie zrażajcie sie tak jak Ja kiedyś,że nie dobrano mi od razu leków!Wiem, co przeżywacie ,bo ja tez żyłamw *katuszach*ale w KOŃCU ..dobrano mi leki!Piszcie bo mam naprawdę OLBRZYMIE DOŚWIADCZENIE Z TA CHOROBA I LEKAMI1 powodzenia!!!!