mezczyzna40 Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Witam tak jak w tytule od dluzszego czasu okolo 2 miesiecy zaczelem sie pocic,ale zimny pot oraz zimno mi.Mialem w swoim zyciu troche stresow .Martwie sie swoim zdrowiem a od lekarzy raczej stronie Prosze mi napisac czy ktos ma takie objawy?i co to moze byc? pozdrawiam i dziekuje Cytuj Odnośnik do komentarza
mezczyzna40 Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Byc moze zle trafilem inny dzial ,ale chce jeszcze nadmienic ,ze chociaz jestem facetem mam sklonnosci do ryczenia :((( dziekuje i pozdrawiam Mark Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Mimi Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Depresja.od dawna placzesz i jak czesto?nie wstydz sie.to ze placzesz nie dyskwalifikuje Cie jako faceta.wszyscy jestesmy tylko ludzmi,bez wzgledu na plec. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość meszczyzna40 Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Dziekuje za odpowidz. Dosc czesto nawet 2 razy dziennie ,ale sie powstrzymuje. Prosze mi powiedziec te zimne poty ktore mi towarzysza ? pozdrawiam i dziekuje Mark Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość mezczyzna40 Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2009 haha przepraszam za BLAD!!!! mezczyzna takchyba ma byc:)))) Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi