Gość Zibi Opublikowano 4 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2009 Ostatnio wykonałem testy alergologiczne i okazało się, że jestem uczulony na potas... Jakie produkty zawierają potas i jakich unikać?? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Anula Opublikowano 4 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2009 to chyba nie to forum........... ale napewno potas jest w pomidorach i bananach.............. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość abisynka Opublikowano 4 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2009 potas jest w wielu warzywach i owocach /w róznych ilosciach/ najlepiej pogadaj z dietetykiem bo bedzie wiedział dokłądniej Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Apteka Opublikowano 4 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2009 Nie jedząc potasu umrzesz.bez potasu organizm nie funkcjonuje.sprawdzone.poza tym nie slyszalam o uczuleniu na potas.slyszalam natomiast o kretynach lekarzach.na Twoim miejscu powtorzyla bym badania ALE U INNEGO LEKARZA.masz durna diagnoze Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość katrin Opublikowano 8 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2009 Apteka sama jesteś durna bo uczulenie na potas występuje! Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość rozsadek Opublikowano 18 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2010 Tak zgadza się , uczulenie na potas istnieje tak jak istnieje uczulenie na własny POT! Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Magdalena86 Opublikowano 12 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2011 Ja prawdopodobnie tez mam uczulenie na potas bo zaobserwowałam jak zjadłam jakąś potrawe lub owoc z potasem w składzie to na rękach mam plamy czerwone tzn.coś jak liszaj płaski lub pokrzywka:( nie wiem jak z tym walczyć jeszcze jestem w ciąży a owoce musze jeść. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rysiak Opublikowano 13 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2015 Też mam uczulenie na potas a muszęgo uzupełniać gdyż inaczej mam migotanie przedsionków wysypka na łydkach i rękach staram sie jak najwiecej pobierać z pożywienia naturalnego ale muszę uzupełniać ok 600 jednostek na dobę tabletkami jestem miedzy młotem a kowadłem Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi