Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Stały ból w mostku o charakterze rozpierającym a nerwica

Rekomendowane odpowiedzi

Witam! od lat cierpie na staly bol w mostku o charakterze rozpierajacym,bola mnie ramiona i pod lewa lopatka. w zeszlym roku mialam robione echo ktore nic nie wykazalo.lekarz stwierdzil ze to silna nerwica. lecze sie wiec na nerwice od 2 lat(antydepresanty) a bol dalej jak byl tak jest. bol jest niezmienny,czy leze,czy chodze wciaz mnie tam gniecie,pali. po wysilku musze gleboko oddychac,ziewac zeby*natlenic serce* wybieram sie wkrotce do lekarza ,bede nalegac na zrobienie wysilkowego badania. ciekawa jestem czy jest ktos kto meczy lubi meczyl sie podobnie jak ja.
Dzień dobry.Szukam porady.Jestem leczony już bardzo długo na nad.tętnicze i nie tylko.Dwa lata wstecz mialem złe wyniki z badań krwi ale obecne które lekarz skierowała mnie na badanie strasznie mnie zmartwiły i jestem bliski załamania się.Mam bardzo złe wyniki oto one:-cholesterol-253 mg/dl,kreatyna-1.06mg/dl,kwas moczowy-8.0mg/dl,trójglicerydy-418mg/dl,glukoza-172.2mg/dl,hdl-60.0mg/dl *35,ldl nie oblicza się *135.Wszystkie normy przekroczone jedna za mała.Co czynic?Leczyć się tylko w jaki sposób?Proszę o wyrozumiałość i dobre słowo dla mnie.Może ktoś napisze do mniena gg 1876255 ewentualnie na forum dziękuję z góry i pozdrawiam Zbyszek.
A co do tej sprawy to moje rada jest taka aby porobić możliwe badania i na początek wykluczyć inne choroby, przyczyn może być wiele, a od nerwicy może być jak najbardziej, ja mam często ból w klatce i palenie w plecach i wiem że to od napadów lękowych i nerwicy. Życzę zdrowia. Pozdrawim.