Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Kłujący ból karku, szyi, głowy i oczu, mdłości

Gość ona 22

Rekomendowane odpowiedzi

Dzis miałam 2 mecze na hali. Czułam sie od rana dobrze, nic mnie nie bolało. Po rozegranym 1 meczu, była przerwa 20 minutowa. w tym czasie poczułam, że boli mnie kark (tylko). Był to ból taki jak przy np dłuzszym siedzeniu w jednej pozycji (to tylko porównanie). Na początku 2 meczu nagle zaczal bolec mnie caly kark, cała szyja no i tył główy. Czułam takie jakby kłucie i promieniowanie z tych miejsc. Bolało nawet przy oddychaniu. Nie pamietam zeby ktoś mnie uderzył, czy tez zebym przyjęła piłkę na główkę, kompletnie nic. teraz boli mnie strasznie, mam ograniczone ruchy, główa boli cały czas, w dodatku mam mdłości. Bolą mnie oczy, czuje sie rozpalona ale nie mam gorączki. przy ruszaniu ramionami nie boli, dopiero gdy wygne jr maksymalnie do tylu, to czuje lekki bol w karku. Nie wiem co to może być, a do lekarza nie mogę iść :( co to może być??
Gość Kiepska sprawa
Ja ostatnio też mam takie problemy ale mniej nasilone.Nie wiem czemu to może być.Być może to zatrucie.A jak boli przy oddychaniu to czasami może być przez nadmierny wyssiłek.Ja po przejechaniu ponad 100 km rowerem prawie zawsze tak miałem z układem oddechowym.Napisz czy masz plomby z rtęcią i co jesz i pijesz-zwłaszcza chodzi o rzeczy z sztucznymi dodatkami.
nie jem kompletnie nic zlego poza **fastfudami**, które niestety zdarza mi się zjeść. Nie mam też żadnych plomb z rtęcią. Dziś ten ból trochę minął, ale dalej nie mogę w pełni poruszać szyją i karkiem. Dalej dziwnie mi się oddycha i nie potrafię się całkowicie skupić.
A ja myślę że ten ból nie jest związany z żadną poważną dolegliwością po prostu spociłaś się i weszłaś w przeciąg przewiało cię Ja dziś cierpię dokładnie na to samo ból jest taki że nie mogę głową kręcić czuje się jak cyborg

Na ból szyi i głowy polecam sen na poduszce wypełnionej wiórami cedru syberyjskiego. tu jest opisana taka poduszka - ZDROWY SEN CEDROWY. piękny zapach cedru i fajny efekt snu jak w lesie:) Aromaterapia i fantastyczne właściwości lecznicze Cedru Syberyjskiego. Polecam