Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Wstrząs ciała przed zaśnięciem i chrapanie

barbara

Rekomendowane odpowiedzi

Witam ,,chciałam poprosic o wypowiedzi o opinie ,,co sie moze dziac ,,pewnie jak wiekszosc ludzi mam i nerwice ,napewno mam nadcisnienie które lecze od dziecka własciwie ,,,troszke chore serce ,,biore leki ,,, Ale mam jeden nietypowy dla mnie objaw ,nie brałam tego pod uwage ,ale ostatnio mój maz mi zwrócił uwage ze czesto moje ciało tak reaguje noca ... Tz ,, sama tez zauwazylam ze w momencie kiedy zasypiam ,,moje ciało dostaje /rzadko / takiego wstrzasu ,,tz jakby az podskoczyło ,jakby ktos poraził mnie pradem , ale wiem ze jest to silny odruch /nie przesadzam podrzuca całe moje niemałe ciało / az niekiedy mnie budzi ,,,,Trwa chwilke jakby ktos mnie podrzucił i nastepuje rozluznienie ,,Kiedys gdzies przeczytałąm ze tak sie rozładowuje podswiadomie stres ??? i nie drazyłam tego tematu ,,Teraz gdy maz powiedział ze w nocy tak sie czesto rzucam ,,////tego juz nie pamietam ///pamitam tylko epizody tuz po ułozeniu sie do snu ,,,// Tak wiec prosze ,,moze macie opinie na ten temat ,tym bardziej ze zaczelam chrapac !! . Pozdrawiam Basia