Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Rekomendowane odpowiedzi

Mam pytanie, mianowicie od paru miesięcy boli mnie głowa koło skroni na wysokości oka.Kiedy wstaje rano z łóżka to przez 5 sekund nic nie widzie oprócz białych i niebieskich małych kwadracików ( cos takiego jak piksele ) Od pewnego czasu zaczęło mnie boleć rownież oko.Ból jest tępy i bardziej z tyłu oka.Powinienem iśc z tym do internisty? Może minie to samo?. Z góry dziękuje za odpowiedzi.
Witam! Ja również problem... otóż jakiś czas temu bolała mnie głowa przez ok tydzień *dzień w dzień* i przyznam, że środki przeciwbólowe na niewiele się nie zdaly... Bóle przeszły po tygodniu, a teraz mam wrażenie, że pogorszył mi się wzrok... Mam sporo na głowie, gdyż studiuję i z początku myślałam, że to z przemęczenie, ale w miarę jak zaczęlam szukać inf na ten temat coraz bardziej utwierdzam sie w przekonaniu, że muszę zrobić jakieś badania... Moje pytanie brzmi: do jakiego specjalisty się udać i czy muszę mieć skierowanie? Będę wdzięczna za jakiekolwiek inf...
Gość Karakurt
Byłem u internisty.Powiedział że wg niego to migrena jednej strony główy (hikte coś tam czy jakośtak ) ale dał mi skierowanie do neurologa , ale dopiero na 6 maja ; / mam nadzieje że do tego czasu nic sie nie pogorszy.Przed wizytą mam też zrobić badania krwi. Powinienem gdzieś szukac innego neurologa czy już poczekać do maja ?