Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Wyniki badań TSH, T3 i T4 a brak pełnego oddechu

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, Wczoraj odebrałem wyniki z TSH T3 i T4. Prezentują się następująco: TSH wynik: 1,4128 --* min 0,4 max 4 T3 wynik: 1,25 --* min 81 max 178 (dodatkowo jest kolumna *FLAGA* - L) T4 wynik: 8,35 --* min 4,5 max 12,5 Proszę o interpretacje... Z tego co widzę T3 daleko ma do normy... :( Od jakiegoś czasu mam problemy z oddychaniem - dokładniej nie potrafię dokonać *pełnego* oddechu... Podczas nabierania powietrza coś mnie blokuje. Byłem miesiąc temu u Pulmonologa. Po osłuchaniu i zrobieniu zdjęcia lekarz stwierdził, że wszystko jest od strony oddechowej OK. Wcześniej miałem robione EKG - książkowe ;) Pozdrawiam PS Rocznik 86...
mam pytanie 1 !!!!!! Witam i bardzo proszę o interpretację wyników echa serca przezprzełykowego, jakie są rokowania? Tętniak przegrody międzyprzedsionkowej. Przeciek na poziomie przegrody międzyprzedsionkowej - uwidoczniono ślad PFO. Nie uwidoczniono przepływu z P-L. Nie uwidoczniono innego połączenia pomiędzy układem systemowym a płucnym. Bardzo proszę o pilną odpowiedź. aloj42