Gość karol Opublikowano 23 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2009 Witam od czasu do czasu amm taki ucisk w okolicy klatki piersiowej jakby ktos mnie sciskal od srodka.przy tym ejst to lekko piekace od srodka i niemoge oderwac dobrze wycieliny z gardla i ciagle mi cos wnim stoi.co to mzoe byc czkeam Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Ema Opublikowano 24 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2009 Witam !! Są tego różne objawy ale ten jest bardzo pospolity to - nerwy kochany, nerwy . Wiele osób na różnych forach to opisuje. Tradycyjny ciężar w klatce klucha w gardle i pieczenie w płucach , jeszcze wiele innych objawów. Ja też to mam bardzo często już od roku ale jaszcze ja mam napady lękowe i agorafobię-ale to już inne sprawa choć ma prawie te same objawy. Czy jesteś osobą nerwową, masz stresującą pracę?? Poczytaj o nerwicy-jest tego mnóstwo i o napadach lękowych. Można sie tu dużo dowiedzieć. Trzeba nauczyć się z tym żyć i nauczyć sie radzić sobie z tym, ja jestem po leczeniu o psychologa i jast już prawie dobrze. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość magdamerrick Opublikowano 16 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2011 Ja właśnie to przechodzę, miałam kiedyś nerwicę serca, walczyła z nią, dałam radę, a od wczoraj jakies nowe objawy i dokładnie takie jak zostały tu opisane. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość newski Opublikowano 20 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2011 Takie objawy wcale nie muszą być związane ze stresem. Może po prostu cierpisz na nadkwasotę żołądka. Symptomy mogłyby na to wskazywać. Oczywiście nie można wykluczyć, że problem leży gdzieś indziej. Jeśli chcesz wykluczyć nadkwasotę to kup sobie np. bioprazol ( z tego typu środków jest najtańszy - 8zl w aptece za grosze w manufakturze łódzkiej ) i w sytuacjach, gdy wystąpią opisane przez ciebie objawy łyknij tabletkę. Jeśli problem zniknie to będziesz już wiedział co jest jego przyczyną, pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi