Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Leki na zapelenie mięśnia sercowego po grypie

Rekomendowane odpowiedzi

Na recepte.to silny lek.moze prosze isc do internisty i poprosic o leczenie.ten lek o ktorym pisalam jest antybiotykiem ALE specjalizuje sie w zwalczaniu beztlenowcow.NIE LECZONE ZAPALENIE WSIERDZIA MOZE MIEC TRAGICZNE SKUTKI DŁUGOFALOWE.wiem ze lekarze wszystko lekcewaza.trzeba myslec samemu. Czy ma Pan płyn w osierdziu?co jest napisane w wynikach?
Gość stakow11
W innych wątkach różnie pisze ja chciałbym mniej więcej się dowiedzieć czy ten lekarz cio mnie prowadzi ma słusznośc w leczeniu. Raz jest dobrze raz jest żle . Jeszcze jedno pytanie czy kamień w nerce 4 mm w dolnych kielichach ma jakieś znaczenie aby zdrowieć?
Gość Hela 754
Witaj stakow! Przeszłam dwukrotnie zapalenie mięśnia sercowego i byłam leczona w warunkach szpitalnych. Odleżałam 2-3 miesięcy. Byłam leczona antybiotykiem, encortonem i hydrocortizonem . Sadzę ,że kamień w nerce może powodować stan zapalny, a to nie jest obojętne przy zapaleniu mięśnia sercowego. , bo w takich przypadkach należy likwidować ogniska zakażenia. Pozdrawiam
Witaj.OB masz zdaje sie 20?sprawdz dokladniej.chcialam abys napisal wynik badania w ktorym stwierdzono zapalenie miesnia sercowego-DOKŁADNY OPIS-ktos wyzej napisal jak byl leczony w szpitalu.to byly leki z grupy przeciwzapalnej,leki sterydowe.to co ja Ci napisalam dziala docelowo.Jesli masz OB 20 tzn ze tylko 10 powyzej normy.nie jest zle.jak chcesz to moj mail rickymartin@vp.pl
Gość stakow11
Cześc jednak sprawdziłem i OB WYNOSI 2 a nie 20 i morfologia wyszła mi jak lekarka powiedziała aż za dobra ,Jak to rozumieć może to przez nerwy a może coś jest bo jak zjem to mnie boli na dole po lewej stronie .Moze mięc to jakieś znaczenie ?