Facetoface Opublikowano 7 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2009 Byłem u lekarza i okazało się że mam lekki skrzep w nodze pod kolanem, przepisał polocard 150mg i pentohexal retard 600, czy waszym zdaniem oba leki spowodują że skrzep zniknie i następny się nie pojawia?? Pozdrawiam i dziękuję za odpowiedzi Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Kiepska sprawa Opublikowano 7 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2009 Nie wiem.Jak to jest z powodu miażdżycy to parę kroplówek z wersenianu sodowego powinno podziałać.Dodam że przypuszczalnie masz nieodpowiednią dietę bo prawie zawsze takie problemy a z powodu diety, Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość facetoface Opublikowano 7 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2009 miażdżyca? mam 19 lat i jestem szczupły, uprawiam sport...dodam że mam częste skórcze mięśni...szczególnie łydek... Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Kiepska sprawa Opublikowano 7 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2009 Chyba miałem rację że niewłaściwa dieta.To jest objaw niedoboru związków magnezu.Radze kupić tlenek magnezu w sklepie chemicznym bo w aptece są zachłanni i trzeba łykać dużo tabletek.Nie polecam innego związku bo ten jest najbardziej ekonomiczny.Kosztuje około 100 zł za kilogram.W aptece równoważna ilość by kosztowała ponad 5 razy tyle.Kilogram starczy na ponad 2 lata jak będzie codziennie po 1 gramie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Marta Opublikowano 7 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2009 Face to face.nacieraj noge zelem Lioton 1000.leki bierz jak lekarz kazal Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość pan60 Opublikowano 25 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2014 Rok temu w 2013r miałem amputację lewj nogi poniżej kolana.Miażdżyca. Nigdy nic mi nie dolegało poza rzadkimi skurczami w nodze.Jestem szczupły,nie choruję na cukrzycę,pracowałem fizycznie,Wszysko odbyło się w ciągu 3 miesięcy.Potworny ból w nodze (2 minuty) uniemożliwiający chodzenie)Po przejściu 50 metrów to samo.Wizyta u naczyniowca,szpital - resztę znacie..... Ma rację intrnauta (dieta),lekarz dodał - odstaw patelnię (smażone posiłki).Boję się o drugą nogę.Jesten na Acardzie i PentoHEXALU 600.Pilnuję cholesterolu. PS.Dodam,że przez dłuższy czas pracowałem w zakładach mięsnych i jadłem ile się da. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi