Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Gość karolina_k

Rekomendowane odpowiedzi

Gość karolina_k
Zdecydowałam się wejśc na to forum,ponieważ od pewnego czasu miewam dziwne i niepokojące mnie dolegliwosci. codziennie wieczorem dokuczają mi dusznosci,przy czym występuje uczucie lęku i dreszcze przechdzące po całymciele.od niedawna również,codziennie boli mnie głowa i jestem apatyczna.trwa to okolo trzech tygodni.wcześniej też to miewałam ale nie codziennie. nie byłam z tym problemem u lekarza,trochę się boję.wcześniej dość dużo paliłam i obawiam się najgorszego. jestem osobą młoda,uprawiająca sport. dlaczego mnie to spotkało? pozdrawiam wszystkich cierpiących
Gość karolina_k
Dzięki! musze zrobic to badanie. zaczęłam brać Aspargin,żeby uzupełnic niedobory potasu i magnezu i muszę stwierdzić,że poczułam się trochę lepiej. mimo to nie zrezygnuję z wizyty u lekarza. jeszcze raz dziękuję!
Gość karolina_k
Nie byłam jeszcze u lekarza ale umówiłam się na wizytę. wczoraj poczułam się jeszcze gorzej,dodatkowo zaczęło mi piszczeć w uszach. wieczorem pociekła mi krew z nosa i wszystko jakby ręką odjął,objawy zniknęły i czuję się dobrze.Jak myślicie,co ze mną się dzieje?

Możliwe, że ból umiejscowił się w naczyniu zatokowym blisko płata czołowego mózgu, który odpowiada za odczuwanie lęku. Prawdopodobnie w wyniku wzmożonego stresu naczynie, które było nabrzmiałe od trzech tygodni, pękło powodując zmianę ciśnienia (piszczenie w uszach) oraz krwotok z nosa. Nie jestem lekarzem, ale troszkę się interesuję medycyną ;) Może trochę cię tym uspokoiłam, jednak mimo wszystko pozwól, by lekarz zbadał ten przypadek.