Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Zbyt niska waga ciała a nerwica

Gość marek

Rekomendowane odpowiedzi

Witam mam problem bo przy 175cm waze tylko 54kg.jestem 20 letnim chlopakiem zawsze bylem chudy i znerwicowany przez wyglad i moje zle samopoczucie juz ,mnie wykancza. czy z wiekiem jest szansa ze przybedzie mi nieco kg? zna ktos jakis sposob na przytycie, bo mam juz dosyc wytykania mnie palcami...
Hej, a moze brak Ci witamin?? I soli mineralnych?? Pogogluj na ten temat. Ja mam problem z magnezem i mam inne objawy. O ile pamietam to napewno masz niedobór elektrolitów. Poszukaj w internecie informacji, zrob sobie kuracje jakas, a jak poczujesz sie lepiej to zapisz sie na silownie, zacznij normalnie jesc itd. Jesli chodzi o anemie to anemik tez jest szczuply zazwyczaj i senny itd. Zrob sobie badania krwii to dowiesz sie. Mysle ze masz niedobor zelaza itd, pogogluj :) Ja w wieku 18 lat wazylem 66kg na 190cm, Teraz waze od 84-90, mam wachania i mam 21 lat, chodze na silowni od 4 i na silowni tez nabawilem sie niedoboru magnezu i problemy z serduszkiem ale jakos sobie radze. Bedzie dobrze!
silownia odpada bo teraz to 10kg ciezaru bym nie podniosl albo pozniej mialbym arytmie jakas i wyzional bym ducha jadam nieregularnie (snaidanie ok 12 obiad 17) zima na mnie zle chyba dziala istres na uczelni serce tez mi odwala jak chce a w lato pracowalem fizycznie i po 10h dzwigania jeszcze mi sie chcialo rowerem pojezdzic a tero flak :( byle do wiosny a z elektrolitammi to fakt potas u mnie w sladowej ilosci byl hehe zart ale zawsze mam niedobory tego pierwiastka ehh