Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Płytki oddech i osłabienie a nerwica

Green88

Rekomendowane odpowiedzi

Witam. Mam 20 Lat. Oto mój problem. od jakichś 2 dni mam dziwny oddech. Mianowicie zanim złapie ten głęboki oddech (który mnie że się tak wyrażę satysfakcjonuje) to moje oddychanie wygląda w ten sposób: krótkie, i nawet jeśli chcę wziąć ten głęboki to nie mogę, dopiero gdzieś za 9 razem tych krótkich wdechów biorę ten najgłębszy (pełny). W sumie w głowie mi się nie kręci tak bardzo, czuję się taki trochę słaby. Poszedłem do lekarza ogólnego, zlecił zrobić badania i w sumie wszystko jest dobrze. Teraz krótka historia. Niedawno miałem nieprzyjemną sytuację... Na działce bardzo zdenerwowała mnie jedna osoba - sąsiadka. Proszę mi uwierzyć że tak jak się zdenerwowałem to jeszcze nigdy tego nie doświadczyłem. Zacząłem krzyczeć, kląć - moja mama obserwując sytuację powiedziała że aż się mnie bała. Wyglądałem jakbym chciał tą osobę zabić, czyli jakby to powiedzieć bardzo się zdenerwowałem. Wydzierałem się, wyzywałem itp. Kolejnego razu bardzo wyzwałem Tatę, bardzo się unosząc. Później obraziłem mamę przed sklepem także się unosząc. Tych sytuacji po zajściu z sąsiadką było wiele. Bardzo denerwują mnie błahe rzeczy. Np. wchodząc do domu - mama wchodziła jako pierwsza odsunęła dywan, bardzo się zdenerwowałem i zacząłem krzyczeć. Nie wiem co jest. Teraz mam problem z tym oddechem, nie wiem co jest. Bardzo się niepokoję. Czy jestem bardzo chory ? Błagam o pomoc. Ogólnie muszę jeszcze dodać że od 3 tyg. zacząłem ograniczać jedzenie. Chciałem troszkę zrzucić. Ważyłem 91.5 kg. czasami w wakacje grałem w tenisa, czyli jakichś tam sport był. Teraz zacząłem ćwiczyć w domu. Odrzuciłem słodycze i spadłem do 84 kg. Nie wiem czy to jest powodem ale napisałem.
Drogi autorze tematu,jesli to co sie z Tobą dzieje zaczeło sie w czasie odchudzania to na bank od tego.Moja diagnoza-zbyt niski poziom cukru i wscieklizna gotowa,ba nawet zemdlec mozna.Takie hustawki cukru sa przy odchudzaniu.Nie smiej sie ale ja tam mam zawsze przy sobie cukierki.LEKOW CI NIE POLECAM,jakbys chcial napisz na maila rickymartin@vp.pl cos pomyslimy
Ps.do autora. Jeszcze jedna zasadnicza rzecz,jak widac wyraznie wzrosł u Ciebie poziom testosteronu.Nie jestes wariatem,jesli tego sie obawiasz...Ja przynajmniej tak sadze a mam doswiadczenie medyczne.Staraj sie jesc małe posiłki ale czesto.Zeby cos wiecej poradzic,musialabym znac pare szczegołow.Pozdrawiam:-)