Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Napady paniczno lękowe z agorafobią

Gość MAJA

Rekomendowane odpowiedzi

czesc wam ,,, nikogo nie ma brawooo!!!!!!!!!!!!!!!!! EWUS wlasnie wrucilem z kina bylo super:) lapaly mnie te lenki aleeee nie zwracalem uwagi pytalem tylko i co mi zrobicie i to naprawde dziala wmawialem sobie ze nie mam czasu na gypoty na jakies lenki kto to wogule wymyslil.... i przeszlo:) jeszczwe przed kinem bylem z bratem w kasynie.... tak prawde mujwionc nie bylo mnie 5 godzin w domu i jestem ze siebie dumny :) ... to moj 1 dzien... :) dobra spadam kochaniii moze bende jeszcze puznej papa caluje;*
Maja piszę do ciebie ale nie wiem czy ty dostajesz te moje wiadomości, w każdym razie są pod wczorajszą rozmową. Dobrze że jutro wraca Paweł muszę przejść błyskawiczny kurs. Pozdrawiam bardzo mocno! Jak się macie moi drodzy? Cos ostatnio mało się odzywacie, mam nadzieję, że to z powodu dobrego samopoczucia. Ewcia to taka nasza superkobieta fajnie by było *zarazić* się od niej podejściem do choroby. Ja bym bardzo chciała
Coś mało osób ostatnio zagląda.Oliver widzisz,że dałeś radę-BRAWO:) Była u mnie dzisiaj fryzjerka i robiłam sobie pasemka,w salonie fryzjerskim chyba bym tyle nie wysiedziała(3 godziny).Zaczynam się już trochę denerwować bo we wtorek okaże sie czy młodszy zdał maturę bo będą wyniki a w środę starszy ma obronę pracy dyplomowej. Ika masz rację,że Ewcia to super babka chciała bym miec taki charakter i podejście do choroby jak Ona!
beti1060, noo prosze pasemka fryzjer :) sliiicznieeee oby tak dalejjjj :******* no tak dalemm rade .... ale ciekawe cz dam w poniedzialek 1 dzien szkoly .. mialemm isc wczesniej ale nie poszlem bo czekalem na mundurek prawie miesionc ... wiec ponidzielek wielki dzien :)
alejestem .. Dzienkiii Mecze sie z tym 4 lata juz dosyccc tego ! i przez te 4 lata myslalem ze mam to tylko ja ... postanowilem walczycccc wyciogac rodzicuw z domuu jak najdalejj byle nie w tych 4 scianach samo przyszlo i samo odejdze do dziadostwo!
Cześć !!! Ika nie nie doszło do mnie, nic nie było. U mnie kochani jak zawsze raz lepiej raz gorzej wczoraj to kręciło mnie wszystko chyba na zmianę pogody, a dzisiaj jest pięknie cieplutko i słonecznie i w końcu bez deszczu. Wybieram sie do kościółka na 10.30 z rodzinką więc zaraz lece robić śniadanko dla dzieciaków i męża i szykuję sie a dalszych planów na niedzielę jeszcze nie mam. Zobaczymy co przyniesie dzień. Beti super że zrobiłaś pasemka ja też miałam zamiar robić tylko sama ja zawsze sama farbuję włosy ha ha.. Ola fajna historia coś w tym jest z pewnością, wię i my jesteśmy taką grupą nie do przełamania..ale fajnie by było spatkać sie tylko nie wiem czy to możliwe, pochodzimy z różnych cześci Polski chyba ciężko by było... Ramcia my wspieramy sie tu najbardziej jak możemy więc czytaj pisz z nami może bedziw Ci łatwiej. Pozdrowienia dla wszystkich.. Życzę miłego dnia.
Witam Widzę, ze nas przybywa. Ramcia wiem o czym mowisz, z tym dlawieniem, ja to mam w knajpach, ale staram sie tym nie przejmować. Ola fajna historia, może jest w tym sens. Janek będzie dobrze, to w sumie jak w codziennym zyciu raz lepiej raz gorzej, a ponieważ masz za soba złe dni to przed toba sa dobre. Beti odmlodzona, jakie masz te pasemka? Maja jak będziesz w kosciele to pomódl sie za nas. A u mnie ok, odpoczywam po gosciach, od srody do piatku mialam gosci, i oczywiscie wczoraj też, a nasz kot dzisiaj znowu sie mył to bardzo prawdopodobne, ze i dzisiaj nas ktos odwiedzi. Coraz częściej wyjezdzam autkiem, na zakupy po syna - nie powiem ze nie mam leków bo bym sklamała, ale mijają. Pa miłej niedzieli
ramcia88...... prubuj o tym nie myslec... bo poprosty zadlawilas sie raz i tak bendzie caly czas ale olej to wal to i zobaczysz bedzie wszystko ok tylko o tym nie mysl bo ja bedziesz myslala o tym albo nie bedziesz jadla przez takie holerstwo to sie wykonczysz .... wiem ze to trudno ale niestety trzeba.......... DOBRA KOCHANI PA .... LECE NA TARG Z RODZICAMI JUTRO DO SZKOLY ::) ALE DLUGO NIE ZOSTANE TYLKO 2 TYGODNIE I WAKACJE :* PA Wam
czesc moi Drodzy:) tak opowieść jest świetna - podsłyszana przez moją mamę w kościele na mszy :) to forum to jest nasza grupa wsparcia i daje sobie wzajemnie siłę do walki !!! Beti- ciesze sie, że zrobisz sobie pasemka wrzuć potem fotkę na nk:) Oliver- gratuluje Ci z całego serca!! bravo!! pokonałeś lęki!! i wiesz co Ci powiem, że teraz może być tylko lepiej, bo ja też walczyłam w ten sposob kilka strachów!!!! :) to ciężka praca, ale chyba najlepsze rozwiązanie !! Moi drodzy u mnie dobrze - byłam na mszy -musiałam oczywiście *trzymać się* klamki:P ale spokojnie mogłam się pomodlić:) a wczoraj byłam z Pawłem i jego rodzicami w kawiarni - oblewaliśmy moją obronę i było miło :) od jutra znowu poszukiwać będę pracy:) heheheh oj już się modlę o nią może wymodle, bo ja nie potrafię siedzieć w domu - niecierpię się nudzić Polecam wam taka stronę: www.polskieradio.pl i stacje : polskie piosenki i przeboje filmowe no i wiele innych tez jest fajnych:) fajnej muzyczki se slucham i od razu nastawiam sie pozytywnie na nowy dzien:) fragment tekstu kieruje do WAs i do siebie tez:D *Wyciągnij dłonie i chwyć marzenie, ono rozproszy złej nocy cienie. Niechaj nadziei skrzydła białe z powrotem niosą cię, jak ptak*. miłej niedzieli Ola
Siemkaaaa :* Moi Drodzy :)alejestem zzalujeee to co powedzalem na poczontku :( ze zalujeee ze jestem na tym swiecie musze pszeprosic boga:( narazie mi idzie bardzo dobrzee nie chce mi sie siedziec w domu caly czas prosze tate zebysmy jechaliiiii byle gdzie i gdzie najwiecej ludzi:) dzisaj bylismyy na targu upal 30 stopni i nic bylo super lapaloo mnie to dziadstwo ale mnie to nic nie ruszaloo mialem to gdzies ... :) Jutro do szkoly najwazniejsze ... ide do szkoly bo chce spelnic moje mazenia od 2 lat maze byc aktorem .... i mam naprawde szanse tylko musze jom wykorzystac .. jak bylem ostatnio w szkole pani sie pytala kim bc chcial byc powedzalem ze aktorem a ona to wes se zawud (Drama) bedziesz wysteopwal w teatrach bedziesz mial ruzne role normalnie z nug mnie scielo i w glowie mi sie zakrencilo :) jestem szczesliwy ze ide do szkoly i wogule :):):):) okk paaaaa wamm :* puznej wpadne MILEGO DZIONKA :*
Olcia obejrzałam tą papugę,dobra jest::)) Oliver fajnie ze dajesz radę i walczysz z tym dziadostwem.A co do aktorstwa to ja już teraz poproszę o Twój autograf bo jak już bedziesz sławny to nie będzie szans! Z drugiej strony fajnie,że wiesz kim chcesz być i co chcesz robić w życiu. U mnie dzisiaj jest bardzo duszno i ciężko sie oddycha.Pa pa!
Witam, marzenia sa po to aby je spelniac. Oliwer będziesz aktorem, bo tego chcesz, zobaczysz, wyobrazaj sobie jakie grasz role, jak ci bija brawo na widowni, a kiedys bedziemy dumni, że cie znamy. Ola znjdziesz prace zobaczysz, a jezeli jeszcze jej ne masz, to moze dlatego, ze nie natrafilaś na ta odpowiednia dla ciebie ofertę. Ja kiedys szukalam dwa lata, wyslalam chyba z 300 ofert, i w końcu znalazlam prace, ktora wykonuje już 9 lat. Unas jest bardzo kiepska pogoda, pada pochmurno, siedzielismy w domu i troche bawilam sie z synem. pozdrawiam
Cześć kochani wczesnym rankiem!!! Ja już nie śpię od 5.30 wstałam bo jadę na badania, muszę zrobić morfologię bo pare miesięcy temu miałam straszną anemię zobaczymy jak będzie teraz wyniki dzisiaj będę miała więc się okaze. U nas już 3 dzień upał i skwar po 30 stopni i takie słońce że można opalić sie na czarno, ale to nie dla mnie ja nie mogę siedzieć na słońcu robi mi sie nie dobrze. ja również oglądałam tą papugę fajny filmik. Ciekawe jak nasza Ewcia pewnie wypocząła nad jeziorkiem, dzisiaj pewnie napisze do nas to zobaczymy. Lece bo zaraz muszę być w laboratorium a jeszcze muszę dojechać. Pa.
witam Oliwer trzymam kciuki, może ta szkoła to nowa przygoda i twoja szansa zyciowa. Maja napisz jakie będziesz miala wyniki, na pewno dobre, chociaz czasami piszesz, ze kreci ci sie w glowie, to moze byc od lekkiej anemi (ja jestem tez analitykiem medycznym, dlatego interpretacja wynikow nie jest mi obca) A ja odpoczywam, mam dwa miesiace wakacji, wszystko zamknelam, a w sierpniu na nowo praca. Teraz mam czas na zabawy z synkiem, czytanie, maseczki i takie tam bbabskie sprawy. Buxka
Cześć Aniołki:) Oliver trzymam za Ciebie!! napisz jak poszło Majunia mam nadzieje ze wyniki bedą dobre!! Tersko tylko pozazdroscic!! hehe ja dzis 5 godzin latalam po centrum zeszlam pol Gliwic jutro drugie pol - w poszukiwaniu pracy - zobaczymy:) poza tym dostalam od babci pieniazki i bylam u jubilera kupic sobie pierscionek za dyplom - takze jestem szczesliwa:) buziaki dla WAs a ja ide se legnac:D u nas taka duchota ze szok!!