Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Napady paniczno lękowe z agorafobią

Gość MAJA

Rekomendowane odpowiedzi

Basiulka wszystkie kropelki prawie wszystkie:) są na %. więc spoko:) nie martw się kochana będzie dobrze zobaczysz:) a ja dzisiaj wieczorkiem urządzam sobie z córcią SPA trzeba robić czasami coś wyłcznie tylko dla siebie hahaha
Gość beti1060
Przed chwila zażyłam % i zobaczymy jak to dzisiaj zadziała.Z synem troche lepiej,ale cały czas boli go w prawym boku i jest mu niedobrze.Wyrostka już nie ma więc nie wiadomo co mu jest? Wiesz Janku ja jak próbuje sie wybrać gdzieś na piechotę to mam takie objawy jak Ty opisałeś, te które Cię dopadły na boisku.I jak ja mogę z takimi objawami gdzieś się wytoczyć.
witam was Beti jak syn? basia jak sie czulas po melisanie? Ewus jak sie udalo SPa z córcią? Janku życze ci aby dzisiaj żaden atak paniki ne zakłócil spokoju dzisejszego dnia. Ja ide dzisiaj do lekarza, wczoraj bylam na Ślasku chociaz tak mi sie nie chciało. podobnie jak wy wieczorkiem czuję sie swietnie, tylko szybko zasypiam. Miłego dnia
Witaj Tereso! wczoraj na wieczór zrobiłam sobie miksturkę z melisaną tzn 4 łyżeczki herbaty i 2 łyżeczki melisanki i powiem szczerze ,że faktycznie działa!!! obudziłam się w nocy 2 razy ,ale szybciutko zasnęłam ... bo takto normalnie to budzę się co godzinę ! jakoś wyjątkowo wyspana już jestem ! SUPER!!! BUZIAKI DLA WAS NA POCZĄTEK DNIA!
Witam wszystkich z rana. Ja mam dzisiaj jakiś ciężki oddech, nie wiem co sie dzieje, słabo mi i w ogóle. A zawsze rano chodzę jak burza. Ale to chyba dlatego że bierze mnie choroba, wczoraj było u nas tak gorąco i najadłam sie lodów wieczorem gardo mi bolało i strasznie kaszlałam a dzisiaj jestem normalnie nie do życia. Ale może mi minie. Kurcze czemu same złe mysli w głowie, ta choroba to cholerstwo. Za dużo sie myśli o niej. Janku a Ty gdzieś pracujesz czy sie uczysz? Bo tak zastanawiałam sie co robisz. Życzę wszystkim miłego dnia, bez lęków i duzo pozytywnej energii!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :) :) :)
Witam moi drodzy:) fajnie ,ze niektórych mogłam wirtualnie zobaczyć super bardzo sie cieszę:) żeby nie na ta nasza wspólna nerwica nigdy byśmy się nie spotkali haha widzicie ,ze ma to i dobre strony:) Ja kurde do pracy a mam totalnego lenia nic mi sie nie chce już myśle o weselu 13 czerwca nie mam się w co ubrać:( muszę też niestety dojechać 500km:( więc zajedziemy zmęczeni:( ale musimy bo to chrześnica mojego męża.Jakoś musi być:) Teresko SPa się udało poszłam spać dopiero po 24 no niestety coś za coś dzisiaj przez to jestem taka do luftu ale z upływem dnia zawsze jest lepiej:) a wieczorkiem to już zupełnie super.Dla ,mnie najgorsze są ranne godziny ale wspomagam się rano melisanką i jest juz lepiej.Ciesze się ,że pogoda się z lekka poprawia chciałąbym walnąć się na leżaczek i przeleżec tak na słoneczku bez żadnych obowiązków alee moja niunia niestety mi nie da. Wsobotę zaproszeni jesteśmy na grilla też całe popołudnie i wieczór zajęty a mnie brak jest niestety tego bycia wieczorkiem w sobotę w domciu tego odpoczynku na który czekam cały tydzień. Napiszcie coś o sobie bliżej. Janku szkoda ,że tak się męczysz bo te ataki dają naprawde w kość:( czy bierzesz jakieś leki? beti zobaczysz ,że będzie lepiej tylko kazdego dnia wyznaczaj sobie cele:) a co do syna myślę ,ze to są sprawy jelitowe. basiula pisz co tam u Ciebie dziewczyno:) pozdrowionka dla wszystkich:) Olusia miałaś napisać jak tam Ci poszło a tu ani słychu ani dychu czekam na info:)
Gość beti1060
Jestem troche załamana,bo syn czuje się gorzej,ból cały czas się utrzymuje a o 5 rano wymiotował.Wybiera się do lekarza chociaż nie jest zarejstrowany,nie wiem też czy sam da radę dojechać bo jest mu słabo. Młodszy też w nocy żle się poczuł,ale on to chyba z nerwów bo jutro ma ustny j.polski.Także widzicie,że u mnie nieciekawie jeszcze brakuje żebym ja się rozłożyła.Już teraz czuje że zaczyna mnie coś telepać nerwy dają znać o sobie. A Wam kochani życzę miłego dnia!
rowniez 3mam kciuki za syna..aby te objawy ustapily.. ja kiedys tez mialam problem z zoladkiem, zatrulam sie czyms, w ogole nie moglam jesc i mialam refluks przelyku cos takiego ze po prostu wydawalomi sie ze chce wymiotowac,co najgorsze nie moglam tego zrobic..ale mam pewne tabletki w domu co mi pomogly, byc moze i synowi by sie udalo dzieki nim ja nie jadlam tygodniami, wtedy bo bylo mi niedobrze, sprawdze w domku jak sie nazywaja i ci napisze chcialabys?? :)
ja dzis pierwszy dzien w robotce.. mialam wolny pon i wtorek, takze przez te 4 dni z weekendem bardzo wypoczdelam.. :P choc dzis odczuwalam tez radosc ze sie spelniam w tym corobie, ;P chyba tesknilam za robota.. ja jestem bardzo niespokojna osoba wiec musze cos robic.. :] niestety dziwny niepokoj sie rozpoczal juz jak mam chwile wytchnienia w pracy... i znow sie xczuje jakas nakrecona.. nie biore obecnie zasdnych rzeczy ale bralam dobre ziolka tez swietne mogewam polecic.. tylko to moja mama mi kupila,, w domu je mam.
i były dobre smakowo zaparzalam sobie je iwszystko przechodzilo ale mialy bardzo duzo melisy najwiwecej chyba z wszystkiego co kiedykolweik brałam.. jak ja nie znosze upalu w robocie!! pozniej powrot autobusem bedzie ciezko..odzwyczailam sie przez ten urlop choc rano bylo rewelacyjnie !! na kacu jechalam do pracy bo pilam z kolezankami wczoraj w pubie,ost regulatnie wychodze gdzies aby sie troche wyluzowac.. to pomaga..czuje sie wtedy pelna energii taka jak kiedys szczesliwa.. ale to na krotka mete..potem dopadaja mnie lęki ale cóż..jakso to bedzie.zycze wszystkim milego dnia :*:*
Gość beti1060
Mam chwilę to zajrzałam do Was.Syn wrócił ze szpitala gdzie stwierdzili grype żołądkową i przepisali mnóstwo leków.Troche się uspokoiłam ale do końca nie wiadomo czy jest to trafna diagnoza,dziękuje Wam za zainteresowanie. Alejestem-moje gratulacje!napisz czy było ciężko bo mój syn też za niedługo ma obronę. Ashantus,jak możesz to podaj nazwę tych tabletek i ziółek.Trzymajcie się pa!
Witam kochani!! Ja juz moje dzieciaki pokapałam i synuś (3l.) już zasnął a córa(6,5l.) ogląda bajki ja mam chwilkę to piszę. Ten tydzień jestem sama z dziećmi w nocy bo mój mąż ma nocki, więc chyba coś pooglądam jakiś film mam nadzieje że coś będzie dobrego, coś ma być na jedynce jakis dramat. Nie wiem czemu ale lubię dramaty, filmy na faktach autentycznych i takie prawdziwe historie. A co Wy lubicie?? Ale u nas dzisiaj był upał-szok normalnie nie dało sie siedziec na dworzu, a od kiedy mam tą fobię niemogę przesiadywać na słońcu, nie lubię. A kiedyś tylko wychodziło to ja plackiem leżałam na dworzu, balkonie, plarze bez różnicy aha i oczywiście na splarium. Teraz jestem blada, niestety. Beti nie martw sie to napewno grypa zołądkowa, przynajmniej te objawy są takie jak opisujesz., bedzie dobrze. pozdrawiam i życzę miłego wieczorku i spokojnej nocki. Pa :)
Witajcie! Maju ja też tak miałam jak Ty... mój tok myślenia wyglądał tak : skoro świeci słońce tzn że jest gorąco,a jak jest gorąco to pewnie jest duszno,jeżeli jest duszno to zapewne nie bede mogła złapac powietrza i zrobi mi sie słabo! i jestem szczerze zaskoczona i zdziwiona że w tym roku nawet tak nie mam...cieszy mnie słonko,zielona trawa... A dzis odważyłam się iść na solarium! Boże jaka jestem dumna z Siebie...!!!