Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Napady paniczno lękowe z agorafobią

Gość MAJA

Rekomendowane odpowiedzi

Gość agnieszkaficek

Nie bardzo bo jak urodzilam dzieci to nie mialam czasu na kolezanki i wszystkie kontakty zerwalam,ale ostatnio juz myslalam wlasnie zeby isc do takiej moje przyjaciolki ze szkoly na kawe ale sie boje ze jak dostane tam atak co ona sobie pomysli,a ja bylam wesola do czasu smierci mojej mamy po tym mnie ta choroba dopadla,pare dni po pogrzebie mamy

Agnieszko ..no i mamy cala przyczyne Twojej nerwicy,smierc mamusi,facet ,ktory Cie nie szanuje ,tylko poniza,to wszystko sie skumulowalo w Tobie...musisz sie wziasc twrdo w garsc i stanac na nogi,ja rozumie strata bliskiej osoby jest ciezka do zaakceptowania,ale trzeba sie z tym pogodzic,na to wplywu nie mamy,idz na cmentarz zapal znicza pomodl sie..i bedzie Ci lzej na duszy...a co do kolezanki,to sie wybierz,idz posiedz poplotkuj na kazdy temat,wowczas nie bedziesz myslala o chorobie,zapomnisz o tym,moze do fryzjera sie wybierz,kosmetyczki,zadbaj o siebie,kup sobie jakis przyslowiowy ciuch ,ktory Ci sie podoba.i sama zobaczysz,ze zycie jest piekne

Gość agnieszkaficek

Powiem ci ze dla mnie to nie lada wyczyn ale jezeli chodzi o moje dzieci to tak skocze po bulki,ostanio moj maly mial goraczke i w takie chwili ja nie mysle czy mam nerwice czy nie czy sie boje czy nie wtedy dla mnie najwarzniejsze jest dziecko i doszlam do poradni z tym malym i nie mialam ani jednego leku

Czesc dziewczyny!Co tam u Was?Ja siedze i sie nudze z malą,bo deszcz nadal pada,nawet przed blok nie warto wyjsc.Do tego sie wkurzylam,bo tam gdzie chodzilam z malą na spacery to zlikwidowali lawki,tak moglam usiasc,ona pobiegala,czasem zagadali jacys ludzie i czlowiek skupial sie na czyms innym.Oj nie dobrze zaczal sie ten tydzien. Ewo,a jakie Ty mialas problemy z kregoslupem,ze ten kregarz Ci pomogl,bo tak caly czas sie nad tym zastanawiam. Pozdrawiam!Zajrze wieczorem.Pa!

Gość agnieszkaficek

Magda to zapraszam do mnie na laweczke pod blok he he,u mnie tez dalej pada i jeszcze tak choroba mnie dopada mam stan podgoraczkowy katar i boli gardlo, bende musiala isc do lekarza jutro i przez to przeziebienie juz dzis mialam 3 ataki leku bo sie nakrecakam;-[